l’Ajuntament de Benigànim dificulta la tasca d’oposició al PSPV-PSOE

El grup del PSPV-PSOE ha manifestat en un comunicat els entrebancs que están sofrint per poder realitzar la seva tasca d’oposició, per aquest motiu han realitzat una “sentada” en acte de protesta

sentadapspv2

El PP, a mesura que passa el temps va posant dificultats cada vegada més grans, per tal que l’oposició exercisca la seua funció lícita de control i fiscalització del govern, a més veiem com també va retallant  les competències del Ple i va concedint atribucions a l’alcaldia o la Comissió de Govern, fet que impedix la  informació i la possibilitat de discutir alguns temes i d’aportar el nostre punt de vista

Contràriament  a les manifestacions que sentim en mitjans de comunicació, tenim molt limitat l’accés a la informació. Sols podem anar el dimarts de matí per fer cosultes. Si tenim en compte que tots els membres de l’oposició tenim els ocupacions professionals, sols ens queda una hora o dues a la setmana, per poder fer consultes. Per una altra banda, no ens donen la informació que sol.licitem perquè, segons diuen, obstruïm la gestió, cosa que no és certa ja que alguns expedient que vam demanar en el mes de setembre encara no els hem pogut veure. I a més, el criteri de la concessió de la consulta no és la urgència o actualitat del tema sinó l’orde de  peticions.

sentadapspv1

Per una altra banda, el tracte personal arriba als límits de la humiliació. En el mes de setembre vam sol.licitat  una taula i alguna cadira per poder fer la revisió dels documents amb condicions acceptables, ja que, segons deien no tenen cap espai disponible (la casa Ribelles està buida). Per tant cada vegada , després de preguntar a diverses persones on podem treballar , fem d’okupes, ocupem la taula d’algun administratiu, o la taula de la coordinadora cultural que al mateix temps està atenent a la gent. En fi que segons sembla la casa de tots no és de tots. Arribats a este punt no podíem fer una altra cosa que fer un acte de protesta.

Anuncis

73 pensaments sobre “l’Ajuntament de Benigànim dificulta la tasca d’oposició al PSPV-PSOE

 1. denou, l’auditori estava promes per a esta legislatura, per aixo estava el cartell com a projecte aprovat.
  -la residencia, de jaleo res, el jaleo el va montar el pp amb denuncies que ha PERDUT i tot era per a evitar la construcció de la mateixa.
  -el centre de dia mig acabat mentida, puchades ha firmat un document on diu ben clar que esta totalment acabat i el pp ha perdut la subvenció per a posar-lo en marxa, i encara no han fet el jardi.
  -El complex esportiu res d’un comentaria a Madrid i ja esta, estava subvencionat i si tan segur estava el pp de que era mentida, ho tenia facil per a demostrar-ho, haver acceptat la colaboració del psoe per a parlar amb el Consell superior d’esports i haguerem sabut tots si era veritat o no lo de la subvenció.
  -l’ampliació del pavello no haguera fet falta si el pp haguera fet un pavello com tocava en el seu moment, nomes fan que xapuses.
  Tot aço eren promeses per estos 4 anys, no per als anteriors, aixi que no manipulem que vos agrada molt
  I com que no tingam presa? si no es qüestió de presa, es cuestió de que han promes coses que van dir que estarien acabades per a estos 4 anys, i per lo tant la gent que els ha votat els ha votat per eixes promeses, i ara que seran en 8 o 12 anys? quan manava el psoe si que tenieu presa en que es feren les coses i ara no? ara tenim que tindre la mateixa.

 2. Si el auditori era promesa de la 1 legislatura del PSOE, com es que tu dius que era per estos 4 anys?
  Si el centre de dia estava acabat, com es que falta jardi, accesos, goteres…??
  Si la residencia no te jaleo, com es que no es pot inscriure en el registre de la propietat?
  La subvencio del complex esportiu no me la crec, com a molt estaria demanada.
  Cuan es va fer el pavello era mes que suficient, cuan de temps te el pavello, no sera que el poble demana mes esport perque a creixcut?
  Si tot eren promeses per estos 4 anys, que han fet en els 8 anteriors?
  Per ultim dirte que el 4 anys del pp encara no han pasat.
  TRANQUIL.

 3. ensenyam la fulla del programa de la primera legislatura on pose que anaven a fer un auditori eixos primers 4 anys, i de paso mires tot el que s’ha fet, que ahi ho posara ben claret, a mes sols tens que comparar el poble amb els ultims anys de Paco i al final del 8 del psoe, i no digues que no s’ha fet res. De totes formes estem parlant del que estos van prometre que farien. no son cirurgians? que ho demostren.
  – si el centre de dia no estava acabat com tu dius, perque puchades va firmar el document que deia que estava acabat? si no hi ha jardi, perque hi ha gent contractada per a fer-lo i no es fa? on van eixos diners?
  – el jaleo de la residencia el va armar tot el pp per evitar que es fera, ells sabran perque, i totes les denuncies que van posar al respecte s’han denegat, i com no la subvenció s’ha denegat i ara no hi han diners per a fer-la.
  -lo del complex esportiu, en que els peperets no vos la cregau ja esta tot arreglat no?que teniu la veritat per la gracia de Deu o que? era molt facil de comprovar si era veritat o no, ja que quan el psoe es va oferir a anar junt amb el pp a demanar la subvenció de nou, en haver dit que si, s’haguera vist de seguida si eixa subvenció existia o no, pero clar, no els interessa que es faja perque eixos terrenys son per a tornar favors electorals que no vaig a dir res per no nomenar ningú ni entrar en temes personals. ja se sabra tot.
  – Respecte a lo de que el pavello quan es va fer era suficient, si, pero tu mateix dius que ara el poble demana mes esports perque ha crescut, donc ahi es veu la falta de previsió i la ineptitut d’estos cirurgians que ens governen, son incapaços de pensar que el poble pot creixer amb el pas dels anys, i d’eixa forma ens gastem diners 2 vegades.
  -Respecte a lo de que encara no han passat els 4 anys, correcte. Pero si tu et creus que en 2 anys que falten, ens aprovaran un projecte d’un auditori i un centre comercial, ens ho subvencionarán i estaran inaugurats, vas arreglat. Aixo entre altres coses clar. aixi que jo estic molt tranquil perque no es fara

 4. Tu parles de que el pavello es va quedar xicotet i tot per falta de previsió. Perden credibilitat al parlar de previsions quan ells fan una ampliació del pavelló i resulta que a l’any següent ha quedat xicotet, llimitat a certos esports, d’altura llimitada,…
  Per què no feren varies sales, pq és deixa un pati de dimensions recomanables per altuna pràctica esportiva, pq no fan més altura, …. I ELLS PARLEN DE FALTA DE PREVISIONS??? VA PER FAVOR, QUE VEIEU EL QUE VOLEU. EL QUE ESTÀ CLAR ÉS QUE ARA EL PP FARÀ LA GESPA ARTIFICIAL AL FUTBOL, VARIES PISTES DE PADEL, REMODELARAN EL BÀSQUET, HAN REMODELAT PER COMPLET EL TRINQUET, HAN FET EL SOL NOU DEL FRONTÓ, NOU GRADERIO AL FUTBOL, SEGUR QUE FAN LLOC PER A L’ATLETISME, TANCAMENT DEL POLIESPORTIU… PERÒ TEMPS AL TEMPS. EL PSOE EN 8 ANYS???
  AIXÒ QUE DIEU QUE EL PP NO INVERTIX EN ESPORT NO???? CANVI TOTAL A L’ESPORT DE BENIGANIM, AMB MÉS CLUBS, MÉS COMPETICIONS AL LLARG DE L’ANY I SOBRETOT A L’ESTIU (FUTBET, 48 HORES FUTBOL 7, CAMPIONAT DE FRONTÓ, SPINNING, …)

 5. i que volies que feren un pavello nou? on el fan? quan el pp ho va fer que hi havien bancals per tots el costats, i ara el psoe tenia que arreglar la xapusa del pp? tant sabuts que sou, i no sabeu fer be les coses desde un primer moment?
  i la gespa artificial del camp de futbol vorem, segons el rus anavem a ser els primers i mira…

  invertir en esport era el nou complex esportiu del psoe, que estava tot junt. alli hi havien 2 camps de futbol 7 i un de futbol de gespa artificial i amb grades com cal, 4 frontons, un trinquet nou, una piscina, 2 pistes poliesportives, 4 pistes de tenis, un circuit intern per a correr i tot amb vestuaris nous.
  i lo de mes clubs, para el carro que aixo es gracies al psoe, no es tireu floretes. i tanta inversió, (sols al futbol) i encara no he vist el mini bus eixe, i els xiquets de basquet eliminats per no poder desplaçar-se, on esta el bus?

 6. Ara resulta que tot ho ha fet el psoe!!! i tu dius que no ens tirem floretes??? si tu ja regues prou el costat socialiste!! mira JO, sols en l’expressió “peperets” ja demostres moltes coses!! de res respectuos…no tens ni idea! sols tens rabia…i per molt que et pese, ara estan els del partit popular. Jutja quan calga, per favor!

 7. a vore que ha fet el pp? arreglar el trinquet, molt be, arreglar el fronto, molt be, uns contenidors molt be. porsar-se bons jornals i enxufar a gent. L’expresió peperets es igual que tu podries die socialistes, pero en fi, vos dire cirurgians que vos agrada mes, que sensibles esteu, I torna-li amb la rabia. quan un persona intenta recalcar tant un sentiment amb una altra es perque eixe sentiment el te ella mateixa i vol que els demes no el vegen. A mi em pareix molt be que estiga el pp, pero no esta fent res del que ha promés. I trankil/a que jutjare quan acabe la legislatura tambe, pero a vore si vosaltres no pareu de criticar quan vullgueu i ara al pp no li poden criticar res. El jutjar quan calga es realment quan calga o quan el pp li convinga? M’agradaria molt equivocar-me i que el poble tinguera un poliesportiu (pero no una ampliació del pati) i un auditori ben gran, i un centre comercial amb bolera i un centre de dia en funcionament i en jardi, que porten 2 anys fent-lo…

 8. Per a mi el to de dir “peperets” es mes despectiu que el de socialistes, ja que aquestos ultims es defineixen ja per les seves sigles del partit:
  PSOE-Partido Socialista Obrero Español- socialistes
  PP -Partido Popular- populars
  Els “peperets” com tu dius, els deuries d´adresarte a d´ells com a “populars”, perque jo veig que per lo menys açi no hi ha ningu que s´adreçe als socialistes com a “socilistos” (aquest terme ho he lllegit infinitat de voltes en 20 minuts, ADN, QUE, etc…

  Per a mi que els estan pagant en la mateixa moneda. Aixi no avancen enlloc cap dels 2 partits en el poble, rectifique els del PP si que avancen pero en la butxaca a costa de tot el poble.

  1. En cuant als noms pense que t’enganyes i la veritat es una cosa que jo no acabe de comprendre, el PSOE, en valencia no es PSOE
   es PSPV Partit socialista del pais valencia. Resulta que lo del pais valenciá o apoyen els nacionalistes catalans, en teoría el govern español (PSOE) no vol.

   Ens aclarim, jo crec que el PSOE de valencia no sap ni el que vol, perque els que ajuden a que siga el Pais valenciá es el BLOC. Ens aclarim??

   1. Me parece que has mezclado churras con merinas. Una cosa son los los votantes y otra MUY distinta es tratar DESPECTIVAMENTE nombrando su filiación. Los insultos entre contrarios politicos restan ARMONIA entre el conjuto de ciudadanos.
    EJEMPLO:
    PSOE-Partido SOCIALISTA Obrero Español
    PSPV-Partido SOCIALISTA del Pais Valenciano
    Por tanto es SOCIALISTA tanto uno como otro, aparte comentar si el primero o el segundo se entienden o desentienden a lo largo de las legislaturas.

    Tono DESPECTIVO – socilisto, sociata, suciata etc..

    PP- Partido POPULAR (eso es el nombre del partido NO que sean populares porque si)por tanto el que postule o sea afín a este partido es POPULAR.

    Tono DESPECTIVO – peperets

    Y hasta aqui el programa de BARRIO SESAMO acabo. En futuras entregas trataremos las diferencias de izquierda, derecha, centro etc

 9. Veig que hi han per lo menys gent que sap distingir el TO del significat de les paraules que s´empleen per a definir l´afiliació ja siga directa formant part del partit politic o de manera indirecta aceptant-ne part o la totalitat dels postulats o de les idees del partit en cuestio.

  Esclar per molt que se vullga fer per el bé de tots, si UN no enten la diferencia de les paraules que defineixen la seva filiacio politica, a insultarlo o faltarlo lleument, aixo ja es ser cego o pitjor encara un ultra o talibá.

  Per mi ni PP, ni PSOE, ni la figa sa tia. Hi han molts partits politics apart d´aquestos dos. I fins aci jo escric.

  JOAN molt bo el teu símil del 123, je je. Eres un CRACK.

   1. Supose que et refereixes al comentari que vaig fer sobre certs rumors que corren sobre lo del disc dur. La veritat és que és una frase feta, ni tan sols sabia que era d’aquest programa….

    Salutacions!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s