l’Ajuntament de Benigànim s’auto-atribueix un certamen que no organitza

l’Ajuntament de Benigànim amb la col·laboració de “Radio Ontinyent” s’ha auto-atribuit el “Certamen Internacional de Trompeta” que es va negar a subvencionar

concurstrompeta
Feu Click per Ampliar

l’Any passat moria en un accident de trànsit el músic i trompetista Juan García Marín, nascut a Anna però resident a Benigànim, era molt volgut en la nostra població sobretot per les diferents associacions musicals del qual en una era professor. Fins i tot es va arribar a organitzar un homenatge en commemoració de la seva persona. Després de la seva mort, els familiars i amics van voler continuar la seva activitat fundant l’Associació Juan Garcia Marín.

l’Associació va prendre la iniciativa per organitzar un Concurs Internacional de Trompeta en homenatge a Juan. Els membres de l’associació van acudir a l’Ajuntament de Benigànim per tal de els ajudara a finançar l’activitat, l’Ajuntament es va negar ja que el concurs tindria lloc en Anna, així però va prestar la seva col·laboració en quant a materials. Davant la negativa del nostre Ajuntament, l’associació va seguir buscant patrocinadors entre ells es va oferir l’Ajuntament d’Anna. Aquest Dissabte va tindre lloc la presentació en aquesta localitat, a la que va acudir la regidora de cultura de l’Ajuntament de Benigànim, Violeta Valiente.

Però ahir salta la sorpresa. Mitjans del grup de “Ràdio Ontinyent” com “Cadena Ser Ontinyent” o la pròpia web de la ràdio anunciaven que l’Ajuntament de Benigànim organitzava el concurs i incloïen també declaracions de la regidora de cultura Violeta. Al saber-se la noticia l’associació es va posar en contacte amb l’Ajuntament que va negar les declaracions, i també es van comunicar amb Ràdio Ontinyent per que retiraren la noticia, que ahir seguia present tal i com podeu veure en la captura de pantalla que us oferim.

12 pensaments sobre “l’Ajuntament de Benigànim s’auto-atribueix un certamen que no organitza

  1. Ise concurs esta tot organisat en Anna, beniganim no te res que vore, que no es posen les medalles, cuant ells no han fet res de faena. Perque la gent que va anar a la presentasio ja degue vore que estava tot organisat per familiars, amics i ajuntament de Anna.

  2. deixem a part qui organitza, qui subvenciona… i mirem el més important: la fundació d’una associació i un concurs internacional de trompeta (i el que queda per vindre, segur) tot en homentatge a un fantàstic músic: Juan García Marín.

  3. del poble em pareix be la noticia que tu vols recalcar, pero no podem deixar de banda que el pp, no colabore en res, i despres vaja posant-se medalles i vullga eixir en la foto. Eixe es el pp de beniganim, per darrere no volen fer res, i despres de cara a la gent, els pobrets només fan que treballar pel poble, i el psoe no els deixa. QUE CARA MES DURA!!!

  4. Els dos concursos hi hauria que potenciar-los, pero sembla que el error va estar en la sER i la raio…. no en e ajuntament de beniganim….

    Editat: No s’admenten insults ni descalificacions

  5. I que volia dir l’ajuntament en eixes declaracions si ell no ha vullgut participar economicament en ell??? Es com si les haguera fet l’ajuntament de quatretonda o el de la pobla, no tenen res que vorer en el concurs, per aixo mateixa no ixen com a noticia.

  6. soc un que? digues-ho? tipic comentari de gent amb el cervell llavat pels peperos quan no sap que dir. el que no sap res eres tu.
    Si tant segurs estaveu tots el peperos de que estaven emportant-se diners i no anava a poder fer-se res, perque el pp va prometre tantes coses? i perque tots ho vareu creure si tant listos sou?Vosaltres mateixos us contradigueu i demostreu com mentiu i com l’unic que vos importa es estar al poder per fer el que vos done la gana. Tu no vas veure la fulla dels comptes de l’ajuntament firmats pel teu alcalde puchades al canvi de poder? O es que el vostre benvolgut puchades tambe vos oculta informació? hi havien 600.000 euros en el compte de l’ajuntament i les subvencions que anaven a rebres (com la que van gastar per a asfaltar desde el carrer esglesia fins la gasolinaera i que al final la majoria s’han perdut per la ineptitut dels cirurgians. I pregunta-li a puchades per les dos auditories que li s’han fat a l’antic govern (com ja he dit amb altres comentaris que no llegiu perque no vos interessa el que dic) on s’ha demostrat que ningú es va emportar res de l’ajuntament. aixo tambe vos ho ha ocultat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s