El Partit Popular contra Garzón

El descobriment per part del jutge Baltasar Garzón de la trama de corrupció que envolta membres del Partit Popular, ha fet reaccionar als conservadors acusant a Garzón de coincidir amb el Govern Espanyol

garzon

La trama de corrupció que ha esquitxat a membres del PP de arreu de l’Estat Espanyol, ha posat el Partit Popular en una mala situació política amb tres importants eleccions enfront. Les reaccions políticament possibles eren dos: Sanejar el partit destituint a tots els relacionats amb presumptes corruptes amb el conseqüent llavat d’imatge i creació d’una imatge més democràtica, o fer com sempre i treure’s un “as de la manega” per tal de formular el típic “la culpa de Zapatero…”. Com no podia ser altra manera els dirigents conservadors van optar per la opció més equivocada, la segona.

Han acusat al jutge Baltasar Garzón de coincidir en el govern amb l’argument d’una suposta “cacera” que hauria reunit el jutge i el actual Ministre de Justícia, i que a pesar de que el PP no ho esmenta també estaven presents en esta i en anteriors “quedades” membres del Partit Popular. Així mateix els conservadors han recordat el supost historial de Garzón que el relaciona amb el PSOE. El que no deixa de ser curiós, és que els populars hagen oblidat el cas del terrorisme d’estat amb els “GAL”, destapat pel jutge Garzón i que va implicar directament a ministres en actiu del PSOE i que conseqüentment va crear una situació de greu crisi interna dins del PSOE.

El PP intenta d’aquesta manera distraure l’atenció dels casos de corrupció que impliquen col·lateralment a membres del partit, en ves de dedicar-se a resoldre aquestos casos i al menys donar una imatge de certa democratització.

Anuncis

9 pensaments sobre “El Partit Popular contra Garzón

 1. la opció que ha pres el PP, es el fruit dels seus assesors d´imadge, que es la posada el esçena, de la majoria de “cares” han tingut que possar darrere del Rajoi, encara que alguns del seus dirigens com el Gallardón, han tingut que posarla, molt a pesar, ja que significava el tindre que tirar un pas en darere de les denuncies que ells mateixos savien possat per espionatje dins del seu partit.
  En fi cosses de la COSSA NOSTRA valenciano madrileña.

 2. Si a Baltasar Garzón lo dejan terminar la instrucción del caso, habran sorpresas para muchas y muchos votantes incondicionales del PP.
  Hasta hoy las instrucciones de las casos, Naseiro, Fabra etc, se han estrangulado antes de respirar, para eso se ha tenido el control desde la conselleria de justicia de la Generalitat Valenciana, y por eso los señores Zaplana, Camps, Giner, Rus, Cascos, Aguirre, etc, han estado tranquilos. Es en estos momentos cuando se les nota nerviosos ya que en las reuniones que han tenido previas al ataque de sus cabecillas, contra el juez que encarceló a Vera y Barrio Nuevo, por la lucha contra ETA. En este caso no les parece bien que hurgue en las tramas y chanchullos que tiene el PP.
  Seguramente si llega ha tirar de los hilos que tejen la red mafiosa del PP llegará a alguno de los negocios del Sr José Maria Aznar ( Formula 1 construcción etc.) junto con otrs miembros de su familia.

 3. Tot açò de anar a per Garzon em recorda a l’atemptat del 11-M, quan la maquinaria pepera amb El Mundo, la COPE i altres van aventar la teoria de la conspiració contra el PP, passant per damunt de jutges, informes judicials, pèrits, proves més que clares per a que a la fi, res de res, la justicia va posar a cadascú en el seu lloc.

  Aquesta nova “teoria de la conspiració” que preten vendre el PP caurà per el seu pes quan la justicia actue, si la deixen actuar. Es aquesta gent la que li s’ompli la boca de democràcia i respecte a la constitució i als diferents poders de l’estat?

 4. Bueno,jo soc votant del PP, vullc que si hi ha lladres anexes al parti ixquen i es descubreixquen… ara be, que garzon, que en 1993 va ser numero 3 del psoe, que te molta relacio amb el psoe i que la pasada setmana va fer una caçeria amb el ministre de justiciia per brindar… per els proxms 20 anys de victoria socialista…. no pareix que deuria ser la persona adecuada per dur aquest cas.

  I am aço vullc dir que jo soc dels que si es demostra que hi han corruptes, ni els votare ni els aplaudire…. pero que tampoc em trague tot el que me diuen, especialment de algu tan partidista com el Jutje Garçon (varies vegades reprobat per la seua egolatria i relacions pol.itiques)

 5. Quien inviti a esa caceria, en Jaen a Garzón y al Ministro? segun tengo entendido el secretario Generañ del PP de Jaen.
  ¿Que hizo Garzón cuanto a los Gal y de fondos reservados? Dimitieron ministros del Psoe, y estuvieron en la carcel,porque tanto tardar con lo de Fabra, porque no se sabe que y como y cuanto se gasto la Generalidad y l la Iglesia en la venida del Papa Benedicto XVI, y a quien se contrato todos estos eventos en Valencia, mitines, autobuses, etc. De lo del Papa no se sabe nada, si mas o menos de otras cosas pero del Papa, como esta la Iglesia por medio es secreto de confesión y ellos bien saben vivir bien.
  Todo esto es una gran MIERDA.

 6. Per al Anònim de dalt, dir que a mi Garzón em pareix un jutge exemplar… tu parles dels fets actuals, pero t’oblides de que va ser el mateix Garzón el que va destapar el cas dels GAL i va afonar a mig govern de Felipe González.

  Salutacions

 7. Garzón se dirigió el pasado jueves a la Fiscalía para que le indique qué pretende que se haga con los casos de los aforados, si debe inhibirse de inmediato al tribunal que corresponda en cada caso o si, como indica la jurisprudencia del Tribunal Supremo, debe esperar a completar la investigación.

  El auto anuncia que, en el momento oportuno, el juez cederá la competencia sobre los aforados al tribunal competente. Los miembros del Gobierno central, diputados y senadores responden ante el Supremo, según la Ley de Enjuiciamiento Criminal. Los parlamentarios autonómicos y miembros de los ejecutivos regionales lo hacen ante los Tribunales Superiores de Justicia de cada comunidad. Garzón lo tiene claro, puesto que afirma que la inhibición “se producirá una vez que concluya el análisis policial y pericial de los documentos y datos obtenidos en la investigación, al menos parcialmente”.

  Total com sempre als corruptes del PP de la comunitat Vlavenciana al ser jusgats açi en Valencia no es passara res.

 8. Jo lo que se es que sense alçarse el secret de sumari ja estaven en tots els kioscos l´esxclusiva de la trama. Poc despres el jutge va manar que s´alces el secret del sumari.

  La gentola que ixca de les investigacions i resulte probada la seva pertinença amb la trama ja siga activa o pasiva, que la tanquen en preso.

  Aixo si, tambe es tindria que esbrinar o investigar a qui o quines van ser les fons per a dinfondre en els diaris. Que aixo ultim tambe esta tipificat com a delicte, el dinfondre les investigacions abans de que el jutge ordene alçar el secret.

  Totes aquestes trames se tindrien que fer o dur per el tribunal suprem de justicia, aixina ningun carrec politic o públic es lliuraria de la llei i les seves condemnes en cas de resultar culpables.

  La foto o les imatges de TV dels del PP envers amb Garzon, PATETIC, Camps be que tindria que fer de no sortir a la foto tinguent a Fabra condemnat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s