Polònia: Camps i Rita en defensa del valencià

El president Camps i l’alcaldessa de València Rita Barberà, han començat la campanya “El català i el valencià no son lo mateix, xe collons!”

Anuncis

Un pensament sobre “Polònia: Camps i Rita en defensa del valencià

  1. Ells no han claudicat
    cucarella | De política però linguïstica | divendres, 13 de febrer de 2009 | 16:23h

    Sempre fan igual, aquests degenerats del PP. S’han vist acusats pel dit de la corrupció i de seguida han hissat la sempre útil bandera guerrera de l’anticatalanisme furibund. A tall de defensa, per les acusacions de corrupció que cauen sobre l’entorn del PP, el president Francisco Camps s’ha espolsat, patriòtic: “No claudicaremos nunca ante la homologación de valenciano y catalán”. Tan se val el que hagen dit i raonat les incomptables sentències del Tribunal Superior de Justícia, a ells tant els fa convertir-se en incomplidors de la llei, és a dir, en delinqüents. Tant se val, doncs, que qui hauria de donar exemple de respecte per la legalitat anuncie, com una declaració de guerra, que pensa passar-se la llei pels collons. Tant se val perquè al capdavall de porc i de senyor se n’he de venir de mena, i ells provenen d’una coneguda i fecunda porcatera.
    El pitjor que ens mostra aquest carnaval és que un dia uns quants políticastres i uns altres “intel·lectuals” s’avingueren a pactar amb ells la “pau lingüística”, i crearen un teatre de titelles anomenat Acadèmia Valenciana de la Llengua. Heus ací la pau que pactaren, per a la qual claudicaren; heus ací el que bramen aquells amb els qui pactaren la pau per a la qual -ells sí- claudicaren: “No claudicaremos…”.

    Quina pau pactàreu? Despacteu-la. Ni que siga per dignitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s