La diferència entre missatges

La diferència en entre els missatges polítics i les seves campanyes son fonamentals, hui comparem els spots del PSE i del PP per a les eleccions basques

Les campanyes de comunicació política son molt importants per transmetre els missatges que els partits volen donar a entendre. La innovació i els avanços tecnològics han portat cada vegada a campanyes més sofisticades, com es pot veure amb el cas recent d’Obama on una bona campanya unida a un bon ús de les noves tecnologies va crear un fenomen que el va portar a guanyar les eleccions.

Amb la campanya electoral ja oberta a Euskadi i a Galícia, li fem una ullada als primers spots que han llançat el Partit Socialista i el Partit Popular. En aquest cas observareu com la diferència entre la transmissió del missatge és substancial, mentre que el PSE opta per un missatge innovador, el PP opta per un anunci tradicional i de eficiència més que dubtable.

Aquest que heu vist seria un bon exemple de spot, innovador i en referències generals no tan sols polítiques. Un spot fàcilment entenedor, humil i més creïble.

Açò és un exemple de el que no s’ha de fer. Els spots tradicionals presentant a un partit com a solució de tot, no son creïbles i més presentant també el candidat com a solució única. A més ens trobem davant un spot molt tradicional amb les habituals referències de “jo vaig votar a este i m’ha fallat”, en fi des de el meu punt de vista una campanya errada.

Anuncis

2 pensaments sobre “La diferència entre missatges

  1. Normal el pp sabe que no puede ganar las elecciones en el P. vasco, pero aprovecha para hacer su politica de desconfianza para que no gane el PSE.
    POLITICA DESTRUCTIVA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s