Manipulació subliminal

La nova tècnica de Canal9 consisteix en manipular les noticies i a més incloure un missatge subliminal de referència externa que beneficie les posicions del Partit Popular

c9ebre
Feu Click per Ampliar

La imatge que teniu a dalt, és una captura d’una noticia de la pàgina de RTVV, on s’observa clarament una referència al desbordament del Ebre en una altra noticia sense cap relació. Aquesta xicoteta introducció fa recordar al lector que “la via te que ser el transvasament del Ebre” i no les altres opcions que plantegen altres grups.

12 pensaments sobre “Manipulació subliminal

 1. Estos PPeros no tenen vergonya ni la coneixen, tenim els bacals que no puguem entrar perque estan xorrant de aigua, i encara demanen mes aigua, lo que tenen que fer es que la Concelleria de agricultura negocie en altres mercats i faça valdre les nostres collites.
  El aigua del Ebre, en cas de que la dugueren, seria mes cara que lo que es puguera traure de les collites. l´aigua no vindria cavallera, sa de rebonbejar varies voltes, a no ser que com tenen el servell buit, pensen al mirant el mapa que xorraria pacavall.

 2. Portar el aigua del Ebre, primera alteraria el ecosistema natural, segona, només serviria per nutrir les urbanitzacions i els camps de golf dels pperos.

  En ves de tant del Ebre podrien preocuparse de reclarmar els nostres drets sobre el xuquer, que els de Castella la Manxa están gastanto quatre latifundistes i no es preocupen de res.

 3. Es posible que tinges raó… pero aixó no empanya que si el ebre tinguera una exclusa per a valència aquestos esdeveniments no s’hagueren prodít. Per altra banda al anonim de dalt…. perque no parem de polititzar el tema de l’aigua..?

  El aigua ens vindria molt be a valència, especialment a alacant, on s’esta convertint gran part de la terra en un secarral. A mi no m’agrada la opcio de la desaladora, no perque la presente el PSPV, sino perque tinc un apartament en DENIA i l’agua de la desaladora es horrible.

  El problema es que PSOE i tambe PP han polititzat tant el tema que ara els de esquerres esteu en contra de tot transvasament… i axió no ens beneficia en res….

 4. La tecnica de manipular les noticies en canal nueve no es nova, en moltes noticies es posen imatjes del Caps i la veu en off, diu els diners de les inversións que fa Zapatero, i de aquesta manera queda com a que la inversió la fet La Cheneralitat dels PPeros.
  Açi en benigàni fan igual.

 5. Per cert, per a Beniganina… no se si ho sabras pero el nom del nostre poble acaba amb M. Ho dic perque em molesta una barbaritata veure que s’escriu mal: BENIGANIM, no BENIGANI ni res paregut.

 6. el tema de l’aigua sols la polititzat el pp, es la seua eina política per a enfrontar a la gent que es el que volen ells. en una noticia que vaig llegir als periodics sobre la corrupció del pp, deia que en un document de la confederació hidrogràfica del Xuquer no hi havia prou recursos hídrics per les urbanitzacions de camps de golf que es volien fer a Xilxes i altres poblacions de la provincia de castello, aleshores per a que es vol l’aigua? es que no s’entereu, que no es per als llauradors, es per al golf!
  Despres per als que diuen que no els agraden les desaladores, i que fem, llevem aigua a l’ebre i al entrar aigua salada ens carreguem l’ecosistema? això voleu? i per als que diuen que l’Ebre esta desbordat, esta desbordat ara que ha plogut, si fem ens gastem els diners en tuberies i quan estiga tot acabat no hi ha aigua perque ha estat mes d’un any sense ploure que farem? per a que ens haurem gastat eixos diners?perque no es pensareu que aixo estara fet en un mes veritat? i per ultim, com he de portar aigua desde l’Ebre fins a alacant i murcia? esteu flipats o que? en cas de la donaren per a llauradors i la gent en general, es podeu fer una idea del que ens costaria el rebut d’aigua? en la inversió que es faria en el trasvassament penseu que ens la donarien al mateix preu? que increduls sou. I conec a gent que ha provat aigua desalada i no esta horrible.
  I per a Zaplaneta, la cuatro i la sexta no vos agraden perque no voleu vore les veritats, teniu por a vore la realitat del pp i que vos caiga la cara de vergonya.

 7. Zaplaneta ha dit: “También esta Cuatro y la sexta, esas también pecan a veces de tiranteces”

  Entens la diferència entre una televisió pública i una televisió privada?

 8. Canal 9 es la voz de su amo, en dines de tots els valencians.
  El amo, es la jent mes reaccionaria i corrupta que a sabut aborregar a part de aquesta sosietat Valenciana.

 9. Mira la culpa la tenen per damunt de tot, els Valencians que son els qui van a votar i no tenen vergonya, de la manera que esta la sanitat i la gent no s’en adona, la gent tanca els ulls i diuen JA VOREM. i el dia que vuigen obrir-los estarem tots segos. me cagen canal nou bufam un ou i punt dos bufam els dos. Tinc vergonya de viure a VALENCIA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s