Incompliments i mentides del senyor Puchades

Al senyor Puchades li agrada molt prometre, però pel que sembla ninguna de les seves promeses acaba materialitzant-se

puchades

A dia de hui fem un recull d’aquelles afirmacions o promeses que el senyor Puchades, alcalde de Benigànim, va dir bé en plens o bé en entrevistes que no s’han complit. Així mateix si trobeu alguna a faltar podreu afegir-la als comentaris.

 • El Centre de Dia: La història inacabable, el senyor Puchades ens va dir en l’entrevista que ens va concedir l’any passat que eestaria obert segur per a Gener d’aquest any. Més tard en una de les últimes sessions plenàries va dir que per a Febrer segur. Però sembla que ni per a Gener ni per a Febrer, ni probablement a curt termini. Qualsevol pot passejar-se per les instal·lacions del Centre de Dia i veure com està tot abandonat.
 • l’Auditori: El conseller Blasco deia en el 2007 a Benigànim, que era “una vergonya que encara no el tinguera fet el partit socialista”, doncs bé, a dia de hui i en el seu partit no sabem absolutament res. Després de la reducció de l’auditori, no sabem res més d’ell ni del projecte ni del seu estat.
 • Resalts a la Carretera: El senyor Puchades es va comprometre l’estiu passat, i va dir que havia iniciat un procés de tramitació urgent. A dia de hui Febrer del 2009 res.
 • Mini-Bus: El senyor Puchades va insistir molt, sobretot en la nostra entrevista, en que ja tenia conseguit el minibus que s’utilitzaria per a diferents funcions esportives o culturals. A dia de hui, no tenim constància de que haja arribat res.
 • La fulleta: El senyor Puchades va prometre abans de guanyar les eleccions, que si ells guanyaven no farien tanta propaganda i que a més deixarien en el butlletí d’informació una fulleta per a l’oposició per que digueren el que volgueren. A dia de hui ni una cosa ni l’altra.
 • El Centre Comercial: El Partit Popular va prometre abans de guanyar les eleccions que crearia un centre comercial a Benigànim “amb bolera i burguer”. Algú sap algo?
 • La falsetat del Mèrit, Capacitat i Concurrència: l’Ajuntament està plagat de persones afines al PP, i cada dia en són més. No obstant han vist reduïda la seva capacitat “endolladora” ja que la situació econòmica no els acompanya.
 • El camp de gespa artificial: El senyor Puchades va prometre que estaria per a esta temporada, i a dia de hui està tot igual.
Anuncis

8 pensaments sobre “Incompliments i mentides del senyor Puchades

 1. mini bus esportiu, jajajajaj, parem de somiar i seguim anant en els cotxes per ahi i gracies, que pronte ens quedarem sense subencio tambe

 2. i perque no varen continuar el complex esportiu del psoe? on esta el seu complex esportiu? pero no una ampliació del pati escolar, sino una cosa a part on es puguen practicar tots els esports mes habituals al nostre poble.

 3. TRANQUILS QUE PARA EL AÑ DE LES ELECSIÓN MUNISIPALS TOT ESTARA ACABAT.Vindran de Valensia tots el del PP a fer inaugurasión una darere de latra, y de Beniganim no aixirann Es posible que inauguren tambe la casa Ribelles, y a lo millor la facha de la Parroquia,son tan mentirosos y cobars que domes donen color al drap.

 4. Per favor administrador…. vaig a copiar aquest post…. perque la teua inanimadversió a el PP es inversament porporcional al estat de les coses:

  1.- El cente de dia OJALA no haguera exisitit mai en la vida.I no perque siga mal idea tenir un centre de dia sino perque ES HORRIBLE i esta molt mal fet. TOT son problemes.

  2.- La bolera s’acabara abans del 31 de Decmbre de este mes…et juguesaluna cosa…?

  3.- Un projecte de bastants milions de euros necesta temps i finaniació… et callaras la boca si esta acbat abans de finalitzar la lgislatura…?

  4.- Es el ultim any que beniganim juga sense gespa artificial…

  Ara be, admiistrador; estic SEGUR que quant els quatre projectes s’acaben estigen millor o pitjor, tu els posaas un post en negatiu. Com si no ens coneguerem. I despres diu que no eres partidista. Vaja cara que tens.

  Si et queda dignitat i els quatre projecte s’acaben, espere un post en que et retractesdel que dius….

  Puchades et podra caure be o malament. Pero ni es un mentirós ni un mal governant. Perqe el poble ja ha notat molta diferència, i n sols en taulell, sino en solidaritat i en atecions que no es conten a metre quadrat…

 5. mira mira, i despres son el socialistes els que tenim rabia.
  – el centre de dia tot son problemes perque els cirurgians son un ineptes, que no saben ni fer un jardi, pero si saben perdre la subvenció per a acondicionar-lo, eixe es el problema
  -respecte a la bolera que estar abans de que acabe l’any, et recorde que al programa posa un centre comercial amb bolera i burguer no bolera solament, no anem acurtant promeses.
  -respecte a la gespa, segons el rus anavem a ser els primers i d’això res, i jo vull un complex com el que tenia projectat el psoe i aquest camp amb gespa artificial tambe.
  – i ara resulta que per als projectes del pp, fa falta temps, i per als del psoe tot tenia que ser ja? demaneu comprensió i paciencia per al pp, pero quan esta el psoe criticar bona cosa.
  I si que es veritat que la gent ha notat diferència: l’alcalde cobra mes, hi ha mes gent que mai a l’ajuntament, despareixen discs durs amb informació municipal, treballa gent que no estava en llista electoral, es perden subvencions, el poble esta igual llevat de uns contenidors, quotes que eren il·legals amb el psoe ara es veu que son legals i mes cares (ecoparc), han pujat els impostos, hi ha menys diners en algunes regidories…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s