Possibilitat de rèplica directa en els comentaris

A partir d’avui podeu respondre a un usuari concret mitjançant el sistema de comentaris que us permetrà fer una rèplica directa d’un comentari

comentariresposta
Exemple de resposta

Des de aquest moment en cada comentari escric al nostre bloc teniu un link anomenat “Respondre” on podreu deixar una rèplica a un missatge concret que ha escrit un usuari. Aquest nou sistema pretén facilitar el debat i a qui responem. De moment els nivells de respostes es fixen en 3, si el sistema funciona correctament ampliarem els nivells.

Si teniu cap problema ens ho feu saber

Anuncis

3 pensaments sobre “Possibilitat de rèplica directa en els comentaris

 1. Joan ho fique aci, perque es el primer blog i es una critica directa a tu, per la doble moral que teniu el d’esquerres.
  Abans a aquest blog feies propaganda contra el maltracte animal.
  Ara des de la caceria de Bermejo i Garzon, calles i no fas referencia. Si com tu dius eres d’esquerres i no del psoe, perque no tractes aquest tema aci? o parles tambe de la crisi a la que ens a portat zapatero? eres un poc partidista, no creus?

  1. Y lo peor de todo esto, es que lo hacia sin tener licencia. Que a los de a pie nos inflarian en este caso a multas y este señor por respeto a su cargo, ni se ha dignado a poner su nombramiento como ministro de justicia a disposición del presidente.

   Es más ha insistido de manera numantina, en que de su cargo no lo mueve ni Dios. La caceria es propia de sociedades carentes de recursos propios o de necesidad extrema, más de eso, es una sangria justificada para satisfacer el ego propio.

   La portada en la que salieron los 2, parecia sacada de una estampa medieval, con el señor disfrutando del derecho de caza mayor. Que si, que ya se que uno del PP le invito. Pero gentilmente hubiera podido declinar la invitación, sabiendo de antemano que carecia de licencia (eso de que se le olvido no es excusa).

   Yo carezco de licencia y no voy por ahi tirando tiros a espuertas de que si me paran, justificarme con que se me olvidaba de que carecia de la misma a la autoridad.

 2. Ací no ni ha ningúna doble moral, per més que s’empenyeu no soc votant del PSOE i discrepe de les seues polítiques. Del tema que parles no s’ha parlat ací, però com no s’ha parlat de moltes altres coses, aquest és un bloc personal no és ninguna obligació posar una noticia o un altra… és un bloc subjectiu un bloc que sols preten aportar una visió més de la política.

  Ja que parles del tema de la cacera et donaré la meva opinió. Políticament em pareix incorrecte i inadequat que el ministre de Justicia tinga eixidetes en els jutges, pero també em pareix que això no desvincula en absolut que investigacions fetes amb proves siguen completament legítimes i legals. Segurament una caceria és més important que una imputació amb proves. Per altra banda, i en el sentit social del que parles, les fotos d’estos dos en la caceria em van pareixer simplement REPUGNANTS.

  Parles de partidismes però em pareix que el primer partidista eres tu. Dius “la crisi a que ens ha portat Zapatero” de veritat creus això? Igual et ve ve pegarli una llegideta a açò: http://es.wikipedia.org/wiki/Crisis_hipotecaria_de_2007 http://es.wikipedia.org/wiki/Crisis_econ%C3%B3mica_de_2008

  Dius que no parlem de la crisi:

  http://elmiradorvalencia.net/2009/02/04/el-govern-dividit-per-la-posicio-front-als-bancs/

  http://elmiradorvalencia.net/2009/02/03/una-vegada-mes-som-liders-en-atur/

  http://elmiradorvalencia.net/2009/01/29/qui-va-prometre-la-plena-ocupacio/

  http://elmiradorvalencia.net/2009/01/29/la-crisi-a-les-corts/

  http://elmiradorvalencia.net/2009/01/23/latur-puja-un-7099-al-pais-valencia/

  http://elmiradorvalencia.net/2009/01/20/els-bancs-no-compleixen/

  http://elmiradorvalencia.net/2008/11/24/gordon-brown-vs-la-crisi/

  http://elmiradorvalencia.net/2008/10/06/desgavell-a-les-borses/

  http://elmiradorvalencia.net/2008/10/03/el-congres-deeuu-aprova-el-pla-anticrisi/

  http://elmiradorvalencia.net/2008/09/29/intervencio-si-o-no/

  http://elmiradorvalencia.net/2008/09/16/nou-terratremol-economic/

  Tens prou??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s