Levante-EMV: “Benigànim destina tots els diners del pla ZP a una sala multiusos”

Hui el diari “Levante-EMV” es fa resó de l’aprovació del projecte de Sala de Usos Múltiples amb els diners del Fons d’Inversió Local a l’Ajuntament de Benigànim

levanteusosmultiples
Extracte del Levante-EMV
Anuncis

13 pensaments sobre “Levante-EMV: “Benigànim destina tots els diners del pla ZP a una sala multiusos”

   1. millor que el zzzzzzzzzpppppppp segur que es per que esta fet amb el consens de tots els alcaldes de la comunitat y zp mes autoritari que franco. VIVA CAMPS

   2. Molt bé, ja has deixat en evidència que tu eres d’aquells que donaria suport al PP encara que el senyor Camps fora un corrupte i ho fera tot lo mal que puguera. Això si que és una actitut política i un pensament crític!!!

 1. aquesta pregunta avorer si algu me la podria respondre li ho agrairia molt ,, a els rumanos k no tenen papers no els poden tirar de beniganim ??

 2. Sincerament… una questió… o jo no m’he enterat o el titular del periodic no te sentit.
  Segons tinc entés, i no es que ho sapiga cert, els dines del pla de Zapatero SOLS es poden utilitzar per a fer una obra publica que ha de estar finalitzada abans del 31 de desembre de aquest any…. perque entonces el periodic diu TOTs els diners..? Es clar que tots, no van a deixar-los perdre (com la subvencio que JR va deixar perdre per al albergue quant era alcalde… )

 3. Dice robin en el otro post que era mas importante el Auditorio que la sala multiusos…. que crees que eso no lo sabe el equipo actual de gobierno o que? Tales afirmaciones se formulan cuando se tiene un total desconocimiento tanto del proceso como del resultado final, y encima se presupone una dosis de mala leche que solo tu sabes aportar. Algunos datos:

  1.- El plan ZP nunca podría haber sido para el auditorio…a no ser que hubieran hecho una caja de zapatos. El plan ZP debia gastar todo el dinero en un unico edificio que despues no se podria remodelar, y que se habia de inagurar antes del 31 de Diciembre de este año. Es decir, que o hacian un auditorio barato (y el del psoe creo que eran 8 millones de euros, por bastante menos creo el del PP), o no se podria utilizar el dinero para la cimentación y luego…. ya veremos (por normativa tajantemente prohibido).

  2.- Por cierto, no se si el anterior atutor decia que eras JR o del PSOE. En tu defensa he de decir que, evidentemente Robin, no eres JR. Entre tus defectos, no parece encontrarse no tener ni pajotera idea de redactar, cosa de la que cojeaba bastante nuestro ex. (lo sufri como profesor y como alcalde, que en sus discursos era tan malo como Paco).

  Sin mas un abrazo

  1. No entraré en més discusió, només dir que tú mateix has anat a raó… dius: “El plan ZP nunca podría haber sido para el Auditorio… a no ser que hubieran hecho una caja de zapatos”… docs molt bé, no els han destinat a l’Auditori i els han destinat a la Sala Multiusos….ja saps el que han acabat fent amb la sala Multiusos… “una caja de zapatos”.

   Per altra banda jo no he dit mai… que destinaren l’ajuda per fer l’Auditori… jo he dit que és més necessari l’Auditori que tindre una bolera al poble.

   Una altra abraçada amic.

  2. Si tant important saben que es el auditori, perque no van deixar que seguira el auditori projectat del psoe, que ja estava aprovat i els diners i tot? Eren 4 milions d’euros dels quals el poble pagava 120.000 euros. El pp, fara un auditori, bueno va dir que faria, com ells han reconegut mes xicotet i de menys qualitat, es a dir, “una caja de zapatos”.
   Respecte a la bolera, em pareix molt be, pero no anaven a fer-la al centre comercial? Ai mare, clar que no! perque no anaven a fer cap centre comercial, o es que algu es va creure de veritat que anavem a tindre un centre comercial? vos han fet com el Rus amb la platja a Xátiva, com ell diu, per a governar hi ha crear ilusió (dir mentides) i aixina la gent es burra i el vota. Heu caigut en la trampa. Ara gracies al govern de ZP al que tant critiqueu, podrem tindre una insfraestrucutra mes, del que jo m’algre, on podran clavar la famosa bolera junt amb una pista de patinatge, a la que jo pense que no anirá ningú, pero en fi, tot arribara.

 4. Crec que esteu tots molt equivocats ja que els diners del fons d’ajuda als ajuntaments no nomes han de anar destinats a construir una sola infraestructura sino que estan destinats a crear ocupacio es a dir realitzar totes les obres posibles no incloses als presupostos d’aquest any

  Un abraç

  1. Pa per avui i fam per a dema. Ho construim i despres que fem amb els nou parats aquestos?

   No haguera valgut la pena que ja d´entrada invertiren eixos diners en pagar els deutes dels ajuntaments. D´aquesta manera es podria haverse parat els despatxar gent per falta de liquitat de l´empresa. Per si no ho sabeu hi han moltes empreses que ha “xapat” la porta per aixo.

   D´aquesta forma els bancs no tindrien mes collons que començar a donar credit a les empreses, ja que aquestes haurien guanyat solvencia. Aquesta solvencia o millor dit la falta de solvencia es l´autentic fre a l´economia del pais. A qui se li pasa per el cap donar diners a un insolvent? A ningu, pero esclar mentres la bambolla pujava als banqueros els interesava donar.
   Aixo no els lleva la culpa ells i als hipotecats de no haver tingut més serietat i responsabilitat alhora de negociar i per supost a govern i ajuntaments de haver parat la truita aquesta. Pero ja se sap diners facils i no mirar a llarg termini lo que duria aquesta bambolla. Molts treballadors ho veiem a on ens portava i no erem economistes precisament. Ara la seguent bambolla sera l´alquiler de pisos i cases. Res nou baix el barret.

 5. ¿ Per qué l’ajuntament de Benigànim no ha fet una oferta pública per als obrers del poble en el projecte de construcció de la sala multiusos????

  On estan els criteris que demanava als altres??????

  Es que no som tots iguals????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s