Han passat 40 dies i segueix igual

Els efectes de la ventada del passat 23 de Gener van provocar destrosses a Benigànim, entre d’altres aquesta palmera que roman en el mateix des de aleshores

vent_parc

Aquesta palmera ubicada al Parc de la Beata Agnès, va sofrir les conseqüències de la ventada del passat més de Gener, inclinant-se fins arribar al perill de caiguda. Aquell dia l’Ajuntament de Benigànim va protegir la zona amb tanques per evitar l’entrada sobretot de xiquets menuts en el Parc.

A dia de hui 3 de Març la situació d’aquest palmera segueix sent la mateixa, i el pitjor es que la inconsistència de les tanques ha fet que menuts que es troben jugant en el Parc accedisquen a la zona en perill.

ACTUALITZACIÓ: Tres dies després de publicar-se aquesta notícia, l’Ajuntament ha tallat ja la palmera

Anuncis

10 pensaments sobre “Han passat 40 dies i segueix igual

  1. si a estos el poble els dona igual, nomes van que inventant un pelicula en la que van de víctimes, que tots el ataquen ( i ja no recorden el que atacaven ells en l’oposició) i l’únic que els interesa es tindre el poder, cobrar i enxufar mentre nomenen projectes que no es farán, i en una simple palmera esta la demostració de que es preocupen ells pel poble.

  2. els dona el mateix tot,el president del beniganim es queitja en el levante de que el camp es una vergonya y ningu fa res,y porten en poc de temps l ajuntament gastat casi 6000 euros

  3. ¿Quién les presta una motosierra para cortar esa palmerita?

    Luego de la madera, que sea repartida entre las distintas panaderias o empresas que la acepten para hacer fuego de ellas.

  4. Como sois de malos,los del pp la leña la regalamos a los nececitados para que luego nos lo agradezcan dandonos su confianza,lo primero son los pobres,que les das un poco yte dan un mucho

  5. Quasi que tindrem que donar les gràcies a este bloc per les coses que es fan al poble. Va ser públicar ací la noticia de la palmera i hui he passat jo i ja estava tallada…. Estos del PP si no els apreten no fan res….

  6. joan no penses que tens tan de poder.sa tallat cunt an donat el permis desde valencia.digeeu la veritat.sempre inventanse histories aneu aneu……………….

  7. si una palmera es un perill public, no fa falta que donen permis de cap lloc, l’alcalde te prou poder per a autoritzar tallar la palmera. i en cas de que fera falta permís desde valencia, no em crec que per a aixo hi haja que esperar 40 dies. Este alcalde te poder per al que l’interessa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s