Canal 9 omet l’implicació de Camps en la trama corrupta

Anuncis

10 pensaments sobre “Canal 9 omet l’implicació de Camps en la trama corrupta

 1. jOAN TU TB PAREIXES CANAL 9 PERO AMB EL PSOE. NOTICIA PER A COMENTAR AL VOLTANT DE L’ALCALDE DE NO SE QUIN POBLE QUE TENIA MILERS D’EUROS BAIX DEL LLIT. QUE PASA, ARA ET CONVERTEIXES EN JOANCANAL9PSOE

  1. anónim, diferencies entre un cas i un altre:
   al alcalde que li troben diners baix del llit, el fan fora del partit.

   al president que es gasta els diners del contribuent en gastos personals(entre altres coses) EL DEFENEU FINS EL INFINITO I MAS ALLÁ.
   I ENCARA LI TORNAREU A VOTAR.
   XEEEEE

 2. Et recomane que vajes al diccionari o a l’enciclopèdia i busques les diferències entre una televisió o institució pública, i una de privada. Aleshores podrem parlar.

  Si, tampoc he parlat de la dimissió dels alcaldes del PP a Madrid, tampoc he parlat del Pla Bolonya, de la visita de Hillary Clinton a Europa… i de moltes coses més. De veritat creus que ací es pot parlar de tot? M’he cansat de repetir que aquest bloc, com a bloc d’opinió és subjectiu i fa una selecció d’aquelles noticies més interessants… i sobretot d’aquelles que tenim temps de comentar!!! Que creus que és més important, l’implicació d’un president d’una comunitat autònoma en una trama de corrupció, o que un alcalde s’amague diners baix del llit?? Jo condemne els dos, però el més important és el que te més responsabilitat política. Jo demanaré la dimissió de qualsevol càrrec de qualsevol partit que estiga implicat en corrupció, estàs tu en condicions d’afirmar el mateix???? Veig que no.

  La diferència en Canal9, és que “El Mirador Valencià” el pague jo (o siga és privat), i Canal9 el paguem entre tots els valencians d’esquerres, de dretes i de tots els costats. Un poquet més d’informar-se abans de parlar i fer comparacions.

 3. anonim, no entenc com pots estar vegen com el partit al que votes esta enganyant-nos a tots i encara el defenses. sou increibles, ja poden pergar-vos galtades al a cara que el vostre vot el tenen per a sempre. De seguida aneu a vore si l’altre costat tambe te a corruptes, que clar que en te, i que els tanquen a tots, siga del partit que siga, pero opina sobre que et pareix el que esta fent el pp a la nostra comunitat i no et limites simplement a traure draps bruts dels altres per a intentar justificar-ho, que això no es pot justificar siga del costat que siga.

  1. Quant una persona te que legitimar-se en males accions dels altres per suportar les seves pròpies, es que no té ni un sol argument. Com passa en aquest cas.

 4. El que fa falta es que comencen a fer alhora i en tots els partits una bona purga contra els mafiosos i corruptes que pululen per tot el nostre pais.

  Al mateix temps que camvien les lleis per a que aquesta gentola no puga excusarse en la seva inmunitat com a persona aforada de la cambra o presidencia respectivament.

  Menstrestant benvingut siga que ixquen a la llum aquestes malifetes, ja que aixo ens mostra a que va més de quatre. Espere per el bé de tots que no siguen tots i siguen una xicoteta minoria.

 5. Quina poca vergonya!! ara lleven el audio del video per no complir les normes del copyright. si és una televisió pública, per favor. senyors quin tipus de feixisme es aquest? Ni Goebbels va fer-ho tan descarat a Alemanya als anys 30!! Reflexió i foguera ja!

 6. Ho han fet en certa part de raó, ja que al principi ni haven uns 30 segons d’una cançò d’U2. Em pareix exagerat pero és el que hi ha.

  Salutacionss!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s