Tot queda entre amics

La transferència de la investigació del cas “Gürtel” al Tribunal Superior de Justícia Valencià, el deixa en mans d’amics i coneguts del Partit Popular

campsruarosa
De la Rúa amb Camps i De Rosa

Ahir el jutge Baltasar Garzón anunciava que s’inhibia al TSJ valencià, al haver trobat indicis delictius en el president de la generalitat Francisco Camps i en la seva mà dreta Ricardo Costa.

Això deixa en mans l’investigació respecte als aforats valencians en el organisme, presidit per De la Rúa reconegut amic i amistad del senyor Camps. De fet els dos han mantingut nombroses reunions, i Camps va arribar a qualificar a De la Rúa com “una companyia leal”. Altre clarament militant de la causa del Partit Popular és Fernando de Rosa, vicepresident del CGPJ i que abans formava part de l’executiu de Camps, aquest es va reunir amb el president valencià abans de la seva imputació i encara no s’ha aclarit res respecte a aquesta reunió.

Camps ara juga en el seu terreny, amb el desavantatge però de la repercussió a nivell estatal del cas. El senyor Camps és d’aquells que sap molt bé controlar el seu “corralet”, però que quant la tanca s’obri perd el control ràpidament. La situació d’amiguisme i d’ocultació informativa han sigut els principals valedors del president valencià durant estos últims anys. Així esperem, que el TSJ actue d’una forma imparcial i ràpida, i que la repercussió mediàtica del cas evite les habituals pràctiques d’amiguisme del PP valencià.

4 pensaments sobre “Tot queda entre amics

  1. Son els superamics, ja que tot queda en familia i per lo tant ningu d´ells es culpable de res. “Pese a quien le pese”, tot siga dit.

  2. joan i laltre dia algu volia saber si penjar el so dels plens era legal (MARE MEUA QUE COLLO)PER A LA ESQUERRA TOT ES DE JUSTICIA I PER LA DRETA QUE????????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s