Denúncia Ciutadana: “Mèrit, capacitat i concurrència // El PP sí que fa les coses ben fetes”

Reproduïm a continuació un article denúncia que ha sigut enviat per un dels nostres lectors, en relació a l’oferta de un Curs de Geriatria per part de l’Ajuntament de Benigànim

futllet-geriatria

L’ajuntament de Beniganim va publicar en el Llosar la realització d’un curs de Geriatria. El termini d’inscripció s’obria esta setmana, dijous i divendres a les 9:00h. S’ofertaven 15 places per al curset, 11 per a persones que treballen i 4 per a persones que no treballen.

Segons un testimoni, el dia que s’obria el termini de sol.licitud hi havia, a les 9 del matí 4 persones en la cua per demanar una plaça. La que feia dos, després de demanar plaça per al curs va observar que la seua documentació ( DNI ) anava a parar damunt d’un muntó de fulls i li va preguntar a l’administrativa que la va atendre que com era que si el termini de presentació de sol.licituds s’obria eixe dia i ella era la segona persona que estava en la cua, com era que hi havia ja tantes sol.licituds (podrien ser més de 20). L’administrativa li va contestar que com era un curs que havia demanat molta gent ja havien anat agarrant sol.licituds.  La persona sol.licitant li va preguntar que com es triaria a les persones per a fer el curs, ja que en estos casos l’ordre d’inscripció és el que mana. La gent s’inscriu en els cursos i quan ja està ple, es tanca la inscripció.

En este cas, va preguntar,si les primeres serien les que estaven inscrites el dia anunciat o les que ja havien donat abans la documentació?.  L’administrativa li va preguntar si estava treballant en eixos moments a la qual cosa va respondre que no. I a continuació li va dir que no es preocupara pel curs perquè sols el farien les persones que estaven treballant. La persona sol.licitant li va dir que hi havia 4 places per a gent que no treballava. L’administrativa li va respondre que havien canviat les bases.

La cosa no es va acabar ací, perquè la següent persona que estava en la cua, va preguntar què havia de portar. Li va indicar que el DNI, una còpia d’una nòmina, si estava treballant, i una còpia de la cartilla de la Seguretat Social. Com sols portava el DNI li va dir que li portaria la resta de la documentació més tard. L’administrativa li va contestar que no feia falta, ja que el dimarts pròxim citarien a totes les persones que havien sol.licitat la plaça i si estava elegida ja presentaria la documentació.

Si hi ha un termini de presentació de sol.lcituds, per què no és per a tots?
Açò es una mostra clara d’enxufisme. Per a qui han montat un curs de geriatria? Tots tenen les mateixes possibilitats de fer-lo? Serà una condició per a entrar al Centre de Dia, si algun dia es decideixen a obrir-lo?

Un Veí Indignat

Anuncis

13 pensaments sobre “Denúncia Ciutadana: “Mèrit, capacitat i concurrència // El PP sí que fa les coses ben fetes”

 1. el curs es fa desde el FOREM y pense que deurien de ser ells els que decidiren qui el fa, y per supost que primer els afiliats a CCOO

  1. Si home amb els diners de tots, que facen primer els afiliats de CCOO, escolta lo que tu dius estaria bé si els cursos del FOREM els pagara integrament el sindicat i aixo no ho es.

   Per no dir de que ja han arreplegat els sindicats vora 15 mil.lions de eurets de part de l´Estat per eixe concepte. Quan el sindicat CCOO faça el curs amb recursos propis i no de l´Estat tornem a parlar. De mentres, merit, capacitat i concurrencia.

 2. De mentres; ale! vixca Edison! i l´inventor del enxufe, que en este poble ni Iberdrola li pot fer la competencia a l´enxufe i enxufats que ens pululen passejantse i pare perque si no se m´encen la sang.

 3. La meva nebodeta s´apuntat i aquest dimarts a les 7 de la vesprada te citan junt amb tots els que se varen apuntar. Ella esta desocupada i li varen demanar crec si no estic errat:

  fotocopia DNI
  fotocopia SIP
  fotocopia DARDE (lo de fichar el paro)
  fotocopia SS (no estic cert).

  Aixo si, lo primer que li varen dir era que anava dirigit per a persones ocupades, o siga que els desocupats a morirse de fástic. Que conforme anara la cosa ja vorien. Crec que pasara com en el futbol, 3 fijos i 6 suplents, i si no al temps.

 4. La seleccio de la gent que te que fer este curs esta fent-la el FOREM (ccoo), i en aques curs tenen preferencia els treballadors que estan treballant.

 5. Per que soles a 15 i damunt sense cap examen de pre-inscripcio?

  Ja m´ho han contat ja (apuntats 89), hui 2 fulles amb les teves dades i seguent. Deu n´hi do! El “vuelva usted mañana” ha tornat. “Ja et tocarem”, de moment lo que li toquen als desocupats son els naços.

  Jo crec i espere que no se rebote el personal, que lo primer son els desocupats. Ja que els que estan desocupats no la tenen la feina. I aquest curs seria una bona llançadora per a trobar feina.

  Per no dir que els que encara treballen, entren diners a casa. Per no dir de que si els tiren fora cobren despido i paro, altra cosa son les circuntancies de la fabrica a la que treballen.

  El “decretazo” que ha signat de que primer agafen als que cobren paro o subsidi i que permet als empresaris no pagar les taxes de SS en concpte de bonificacio. Tot deixant apartats a la resta de desocupats que no cobren. Em pareix que acabarem com en el 96 o encara més pitjor.

 6. Aquest curs era per a persones en actiu, aixina i tot encara agarraran a 3 o 4 persones en paro. Aixina i tot hi ha que tindre en compte, que es un curs de 60 hores, tampoc es un curs tan important, ja que cualsevol persona que tinga un modul d’infermeria o algo paregut tindra preferencia a entrar en cualsevol centre de dia o residencia.

  1. Los parados se acogen y apuntan a todo como si fuese un clavo ardiendo con tal de salir de su situación. ¿Por qué no ofertaron más plazas?

   15 (pero de que si no se cubrian, cogen del paro) plazas para un pueblo de más de 6000 habitantes, es vergonzoso. Para ir bién deberian haber ofertado el doble o incluso la totalidad de los que se apuntaron (estos que fueran por tandas, tandas hechas a partir de un examen de conocimiento general).

   Por no decir de que “dijeron” que “más adelante” (vete tú a saber cuando) se haria otro de 300 horas y en este sí que cogerian a parados, ¡LEÑE! ¡Haced primero el de 300 y luego el de 60! La cuestión es que mires donde mires se la meten doblada a los parados.

   En el bloque de donde vivo, no se habla de otra cosa que de esto y de la crisis.

 7. jo soc una persona que per sort estic treballant i gracies això les persones que estan parades poden fer cursets ,ja que tots els mesos de la meua nomiona en desconten un tant per cent per a formació i per al paro ,eixí que ve esta que també mos aplegue algo, que jo no se en el que en puc vorer el dia de demà i mes val que en pose al dia mentres estic en actiu ,que no recordar-me de fer formació cuant ja no tinc res a fer ,també tinc que dir que també es fa molta formació per a parats i desocupats, no nomes estos cursos.

  1. Com tu dius, si jo treballe a estos els ensenyen; perdona pero el parats quan treballaven ja contribuien en la mateixa despesa que tu la estas fent ara i per lo tant no vages venent la pelicula del “perque jo”, que no es aixi. Eixa despesa es una obligacio com qualsevol altra que et demanen atu com a treballador, no se com et posaries si tingueres que estar d´autonom i a cada 3 mesets declaracion varies i de propina a cada any la de IRPF i quan no inspecció-sorpresa.

   Avui et toca contribuir a tu, el dia de dema igualment et pots posar amb la mateixa tesitura dels aturats d´avui dia.

   1. però perquè es poses eixí cursets d´aquestos ja fa molt de temps que se n´estan fent i uns van destinats per a persones en actiu i altres per a persones en atur, el que passa que tots ens recordem de San Pere quant trona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s