ILP per TV3

Ahir va tindre lloc al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura a Benigànim, una xerrada explicativa del procés d’Iniciativa Legislativa Popular per mantindre les emissions de TV3 al País Valencià

volemtv3

La iniciativa consistirà en la recollida de firmes per presentar una iniciativa legislativa al Congrés Espanyol, ja que a les Corts Valencianes no ni han possibilitats parlamentàries de que ixca endavant. Aquesta llei proposarà la garantització de l’intercanvi de televisions en autonomies que compartisquen cultura i/o llengua.

Per fer possible la iniciativa és requerixen 500.000 signatures de suport a la mateixa, així i tot, ACPV està posant-se en contacte en grups culturals d’altres zones per ampliar la iniciativa a altres regions com el País Basc o Galícia. En les reunions s’està cercant “federataris”, és a dir, persones que es facen càrrec de la gestió dels fulls de firmes. Properament és presentarà l’iniciativa al Congrés i hi hauran 9 mesos de temps per recollir les signatures.

Anuncis

10 pensaments sobre “ILP per TV3

 1. És a partir de 18 anys, però tinc en compte que la recollida encara no ha començat. Ara están reunint federataris en cada poble, que distribuiran els fulls i tot això….

  Salutacions

 2. Per a mi, emb sembla be que es puga vorer TV3 aci, pero ens oblidem de la TV nostra pagada amb els nostres impostos, eixa que? la donem per perduda? no seria mes raonable lluitar per que la nostra TV fora mes imparcial i amb programes de qualitat? Per algo la paguem, no? jo no vullc que part dels meus impostos serveixquen per a que els peperos es fasen propaganda i s’en aprofiten sense cap escrupol. A mi CamPPsnal9 emb dona agonia i fa pudor des fa massa anys ja.

 3. Feu propaganda de les activitats de Eliseu, feu, que ell si que està fense ric, llibertat d’expressió, jajajajajajajaja, SUBVENCIONS PER A FERSE RIC, voldreu dir, ignorants.

  1. Que jo sapia, Eliseu no es accioniste de la TV3, ell es accioniste d’una editorial i no se que te que vorer aci.
   Salut i Republica

 4. A RITBAU que curtets sou els blaveros, com tots els que vossaltres haveu possat en el poder i en mijos de comunicaçió están per a FORRARSE, es cregueu que no iha qui ehu faça per vocaçió.

 5. Al que no le guste la TV3, que cambie de canal. Tan sencillo de hacer, como de pulsar la tecla que te venga en gana del mando a distancia.

  Al de arriba que se espere un añito más y tendremos el apagon análogico, que dara cumplida satisfacción a estos intolerantes de la libertad de expresión y comunicación que nos pululan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s