Els bisbes volen decidir per nosaltres

Ahir l’Església espanyola va presentar la seva campanya contra l’avortament, amb una absurda comparació entre la protecció a una espècie en extinció i un ésser humà

campanyaesglesia

l’Església espanyola torna de nou a marcar-se un punt més de separació d’aquesta amb la societat. Ja ho ha fet recentment rebutjant l’ús del preservatiu o propugnant idees fora de tot ideal de vida normal. Aquesta vegada els bisbes es mobilitzen contra l’avortament i la llei del Govern Espanyol que planteja una llei de terminis per a exercir-lo. Per publicitar la seva campanya, l’Església compara la protecció que es dona a un animal en perill d’extinció i a un ésser humà.

Els bisbes recorren a una comparació absurda i sense sentit. Algú realment creu que un animal com el linx està més protegit que un ésser humà? Possiblement els bisbes incorren en un greu error, i és en comparar un fetus o una unió de cèl·lules amb un ésser viu amb coneixements i sentiments. El que ens fa a nosaltres “éssers humans” no és tan sols la composició de cèl·lules, si no també els nostres sentiments, els nostres coneixement o la nostra cultura. Per altra banda els bisbes s’han atrevit a demanar la presó per a les dones que avorten, oblidant-se de que la llei deu estar al servei dels ciutadans i no a l’inversa. Les dones que es veuen en esta situació tenen el dret a avortar, tenen el dret a mantindre la seua vida, per que son elles les que decideixen i no una unió de cèl·lules, ni un bisbe. I es que l’Església s’atrevit de nou a voler decidir per tots.

32 pensaments sobre “Els bisbes volen decidir per nosaltres

 1. LA DEFENSA DE LA IGLESIA NO ES OTRA QUE EL QUINTO MANDAMIENTO
  “NO MATARAS”
  ¿ALGUIEN SE HA LEIDO LA DECLARACION SOBRE EL ABORTO DE 1974 QUE PUBLICO LA IGLESIA?
  ¿ALGUIEN PUEDE CONTESTAR A LEXPRESSIO Y ANONIM QUIEN REALIZA EL MAYOR ESFUERZO HUMANO Y ECONOMICO PARA AYUDAR AL NECESITADO EN EL MUNDO?

  1. Jo et em respondre a mi mateixa, LA GENTS ANÒNIMA, LES ONG’S.. però l’esglesia no ajuda ni a s’ha puta mare (amb perdó). Tu creus que dir que els preservatius no ajuden a combatre el sida, sinó que al contrari es lògic? Enga va!
   L’esglesia no dona ni un dura, ni uno! Ara això si. les seves paretetes i els seus santets ben pintaets… i en les mises a passar la caçerola pa arreplegar.. panda de setaris i de lladres…

   1. T´ha falta dir que rebren diners de l´Estat.

    Qui no li falla la memoria de lo que pasa en quan toca fer les declaracions la propaganda de fer la creueta a l´hora de declarar?

    Carites la majoria es soste gracies a la gent i empreses que volen desferse dels stocks a punt de caducar. Encara hi han cegos que ho alaben?

    La mateixa esglesia es contradiu. Que contesten els o les betatet/tes de no levantar falso testimonio?

    La mateixa esglesia es contradiu. Que contesten els o les betatet/tes de no robaras?

    Jo estic en contra de l´abortament i per una rao sencilla de pes. La rao de que hi han moltes parelles que adopten fora en l estranger per els entrebancs que els fan pasar aci. No el vullgeu tindre, doneulo en adopció. Tan sencill de fer com de dir. Jo trobe que se fa mes que res per els diners, A saber les millonades de les cliniques privades que arrepleguen per eixe concepte.

    Aixo no vol dir que jo vaja clavantme en les vides privades de la gent, cosa que si que fa l´esglesia i beatets. Les procesons per a ells, jo al xalet de parrillada amb els amics.

 2. A CLIP, la Iglesia no quiere abortos, pero calla cuando hay matanzas de niños en las guerras que por miedo al dictador de turno callan, como pasó en Hitler, con Franco, como esta pasando en Africa y Sur America, y lo que hicierons los tres mosqueteros de las Azores, en Irak. Un 5o % de la Iglesia Catolica, no esta con lo que dice Juan Pablo II ni Benedicto XVI, este 50 % esta en Juan XXIII y Pablo VI porque a Juan Pablo I duro 33 dias, y aun no se sabe de que murió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s