El Partit Popular a Benigànim el 1999

Encetem amb aquest post un cicle de recuperació de documents sobre la història política més recent a Benigànim

ppbng1999
Baixt-te'l en PDF

Us oferim aquesta primera vegada, el programa o pamflet del Partit Popular per a les eleccions del any 1999, eleccions que perdrien després en favor del PSPV-PSOE després de 25 anys de govern popular.

Hi han alguns trets que son interessants de comentar. Primerament el caràcter populista del pamflet, gairebé ens recorda al Camps de hui en dia o a Aznar en el “españa va bien”. Per altra banda observem com intenten clarament desviar el component de la llarga permanència del senyor Paco a l’Ajuntament, presentant-lo com un fet menor.

Cosa curiosa i relacionable en hui en dia és el punt on es diu “los socialistas se caracterizan por..”, canvieu socialistas i poseu Partit Popular del senyor Puchades i obtindreu una descripció totalment acertada 10 anys després. Després el document ens mostra l’apartat de l’especialitat del Partit Popular, els personalismes i fer una campanya contra les persones, s’adjuten quatre descripcions per desqualificar la figura de Jose Ramón Vayà candidat socialista en aquell moment. Fins i tot s’atrevixen a invocar el factor anticatalanista en un intent per atraure’s aquest sector. Després parlen del sou de l’alcalde, no cal dir més relació amb l’actualitat.

Finalment ja en un intent més que desesperat per mantindre’s en el poder anuncien que subvencionaran els llibres de text als escolars.

Anuncis

5 pensaments sobre “El Partit Popular a Benigànim el 1999

 1. molt bo eixe pamflet que demostra com diu Frederic lo curta que tenen la memória els mentiders. la veritat que justament la descripció que fan dels socialistes en quan a pujada d’impostos, sous i enxufisme, que justet que estem vegent-ho ara que mana el pp. Fan un descripció molt ben detallada del que son ells mateixos, pero com sempre tirant la pilota a la teulada dels altres, i a mes ells mateixos es contradiuen quan despres de criticar l’enxufisme aludixen al mateix per conseguir vots quan diuen que no han de votar el psoe ja que la generalitat i la diputació esta governada pel pp i que les gestions serien mes ràpides, aleshores que practica l’amiguisme? I no se quin poble veien ells quan deien que era un poble dels millors dotats de la vall d’albaida, en que? sino teniem res!!!

 2. Aquest panflet és el que va fer perdre les eleccions al PP en Beniganim…..qui sería el “Crack” que el va redactar?…..tot un geni…. desde el día que va perdre el PP el Senyor Paco va desapareixer….perque?….no aceptà la derrota?….

  Panflet historic….

 3. Efectivament, el que van dir ells que faria el PSPV,(i que no va fer) ara estan fent-ho ells mateixa:
  -Pujada d’impostos
  -Sous elevats
  -Son incapasos de crear empleo
  -Son especialistes en posar pegues al que vol fer un obra
  -Amiguisme i enchufisme
  – I al contrari del que deien, estan arribant els diners de les institucions que goberna el PSOE, (centre multiusos) pero no estan arribant de les institucions que goberna el PP (Camp de gespa artifcial, complex esportiu, auditori, etc)

  Salut i Republica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s