Amb mi no compte, Sr. Camps

El passat dijous 5 de març, el president Francisco Camps, imputat en el cas Giirtel pel jutge Garzon, deia en aquest mateix diari:«Mis amigos son los 5 millones de valencianos».

n59518593057_9292

Mire Sr. Camps: L’amistat és un do que es fan les persones. Un do gratuït i recíproc! Al llarg dels meus 98 anys Sr.Camps, he tingut molts bons amics, alguns dels quals ja han faltat Joan Fuster, Vicent Ventura, Vicent Andrés Estelles, Sanchis Guarner, Innocenci Signes, Joan Garai, Francesc Ferrer Pastor … D’altres, per sort, encara estan vius: Francesc Burguera, Josep Iborra, Josep Garcia Richart, Joan F. Mira, Agustí Ventura …

L’amistat es possible, perquè hi ha entre les persones una relació, un lligam de sensibilitats. I en l’amistat, com que es un regal, ningú no es pot arrogar la capacitat de ser amic, si no hi ha una correspondència per l’altra part. Per tant, en el meu cas, ni vosté ni cap altra persona es pot arrogar la facultat de trindre’m d’amic, a no ser que entre eixa persona i jo, hi haja una relació de confiança, d’afecte i d’aficions. I com comprendrà, no es vostè una persona que jo puga tindre d’amic.

Ni pot ser-ho, ni ho vull que ho siga. De la mateixa manera que vosté tria el seus consellers, jo també trie el meus amics. I de cap de les maneres no l’he triat a vosté d’amic. Ni li tinc confiança, ni afecte, ni simpatia, ni empatia. Ni compartim aficions, ni gustos Literaris, ni idees.

Deia el filòsof Aristòtil (384- 322 aC) «Alguns creuen que per a ser amics, n’hi ha prou en voler ser-ho. Com si per a estar sa n’hi haguera prou en desitjar la salut ». No Sr. Camps, ni som amics, ni crec que ho pugam ser. Per tant, no compte amb mi que s’arroga la idea de tindre 5 milions de valencians com amics. Dels altres 4.999.999 valencians, no li puc dir res. Però pel que fa referència a mi, no em compte com amic seu.

Josep Lluís Bausset i Ciscar (l’Alcúdia)

logolevante
Anuncis

13 pensaments sobre “Amb mi no compte, Sr. Camps

  1. Amb mi que no compte tampoc ni el Sr. Camps ni els seus companys corruptes del PP.
    Cuant comensaran a dir noticies en la RTVV o Canal9 d’este tema i a dimitir alguns dels corruptes asi en la comunitat valenciana.

  2. Conmigo no cuente, si acaso propongaselo al señor Fabra. Usted y él según me ha dicho mi vecina lo comparten todo en apariencia y formas.

    Todavia sigo esperando mis bombillas y para más inri ahora resulta que son chinas y no de fabricación nacional. Manda webs.

    1. El PSOE en el seu dia van dimitir y van anar a la presó com Vera y Barrionuevo, y el PSOE a vera fet lo que esta fent el PP no a gueren a nat ningú a la preso perque en el PP ni dimitixen ni res.

  3. No pasa res Camps yo no te trague, pero con no tenin vergoña ni onrra en el PP tornareu a guañar, a vosatros vos dona lo mateis que a Fabra, no dimitiu ni matanvos, y no pasa res, PERO NO CONTES EN MI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s