El Partit Popular de nou amb el franquisme

l’Ajuntament de València ha rebutjat retirar a Franco com a alcalde honorari tal i com havia proposat una moció presentada pel PSPV-PSOE

ritabarbera

l’Ajuntament de València ha rebutjat amb els únics vots del Partit Popular la moció presentada pel grup socialista que proposava la revocació del títol honorífic d’alcalde a Francisco Franco. No és el primer cas en que el Partit Popular s’ha manifestat a favor del franquisme, a Xàtiva va passar tres quarts del mateix quant el senyor Rus es va negar a retirar aquest títol honorari a Franco.

Com és possible que existixca en la nostra societat democràtica encara un partit que fa costat al dictador? I el que és pitjor, com pot ser que hi haja una quantitat considerable de persones que voten a este partit i per tant també fan costat indirectament al franquisme? Probablement, és cer que l’Estat Espanyol encara no viu plenament en una societat democràtica.

Anuncis

Un pensament sobre “El Partit Popular de nou amb el franquisme

  1. Jo propose que posen tambe a Hitler de alcalde de la benvolguda ciutat de Valencia, al fi i al cap eren aliats en el colp d’estat del 36.

    i una vegada posats a engrandir a esta ralea de senyors tan distinguits, de paso que posen tambe a Mussolini i a Pinochet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s