Els socialistes de Benigànim, demanen responsabilitats al PP

El grup municipal socialista en l’Ajuntament de Benigànim va exigir al PP que “algú de l’equip de govern hauria de presentar la seva dimissió, com màxims responsables del control de les dependències municipals”.

ajuntament0

Respecte a la reunió que l’alcalde va convocar el passat cinc de març amb els treballadors per a comunicar-los l’obertura d’una investigació en relació a la desaparició de discs durs, el PSPV va criticar que només van estar  presents l’alcalde, el regidor d’Hisenda i la responsable de la Policia Local. Els socialistes es pregunten per què no estaven també presents els altres quatre regidors del PP.

Es van referir a que si l’autor o autors tenien un perfecte coneixement de les dependències municipals i un fàcil accés, “tot l’equip de govern del PP hauria d’haver estat present en la reunió, perquè són ells qui governen i els quals tenen accés a les dependències municipals”. Van concloure que ells, “per no tenir, no tenim ni una taula i ni una cadira per a fer les consultes necessàries en l’ajuntament i el nostre treball d’oposició”.

Anuncis

7 pensaments sobre “Els socialistes de Benigànim, demanen responsabilitats al PP

 1. La presuncio d’inocencia val per a ells, pero per a la resta, son culpables d’eixida.
  I si no mira a Camps, Fabra, etc, que seguent imputat no ha pasat res, ara si es algu que no siga del Pp eixe va directemant a l’infern sense juzgar-lo.
  Esta gent es capaç d’acusar als regidors socialistes, que ara no tenen acces lliure a les depenencies municipals.
  Salut i Republica

 2. Que malo eres barbar, barba, pequeño pero maton, muchas horas pasas en la calle Colón alla al final. Que cueces, o entre tu y la dama de hierro, hareis quedar mal a Juan A, Puchades, que me merece mucho respeto.

 3. No si el senyor puchades i el pp en general, ja s’estan encarregant de fer-se quedar mal ells mateixos amb la seua incompetència. Ells que son els que estan governant son els que tenen l’acces a eixe material. Que tindrien eixos dics durs que amagar? a saber, no s’han perdut mai, i ara que manen estos va perdent-se informació. pero en fi, tot eixirà a la llum un dia o altre.

  1. A veure, Jose Ramón ja va anunciar en la entrevista que li vam fer que no seria el candidat a les pròximes eleccions per part del PSPV. Per tant és lògic que més aviat que prompte cedixca el càrrec de portaveu a alguna persona que siga candidata a encapçalar el PSPV a Benigànim. El problema és que tinc dubtes sobre si ixa persona existeix.

   Salutacions!

  1. Supose que quant li toque deixarà el càrrec de portaveu, ja que l’escó de regidor li correspondrà a titol personal. De totes formes no ho se segur.

   Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s