Desgastat i en línia

Mariano Rajoy no va donar cap sorpresa anit en el programa “Tengo una pregunta para usted”, l’actuació va estar en línia tot i que s’acusa el desgast del lider del PP


El desgast de Mariano Rajoy es cada vegada més patent. És un lider sense presència, amb posicions contraposades i explicacions difícilment creïbles. Si be la situació del Partit Popular no travessa el seu millor moment, Rajoy es va mostrar incapaç de formar una alternativa clara fonamentalment per la seva falta de lideratge i credibilitat. Rajoy de fet deuria d’haver dimitit davant la seua segona derrota, però pareix que la tendència espanyola de perpetuar-se en el poder o bé en la oposició el poseeix.

Bona part del programa com no podia ser d’altra manera va referir-se a la situació econòmica que travessem. En aquesta matèria Mariano Rajoy va posar tots els seus esforços en negar les afirmacions sobre l’efecte de la conjuntura internacional. En un món globalitzat i on els diners es mouen a nivell mundial, el senyor Rajoy segueix encabotat en donar tota la responsabilitat al Govern Espanyol. Rajoy es desmarca de la conjuntura internacional per explicar la crisi, però en canvi no reconeix que també precisament aquesta va ajudar el govern del PP durant els seus anys de bonança econòmica. També s’ha de dir que el senyor Rajoy ha proposat algunes mesures que crec que s’haurien d’estudiar i que podrien beneficiar la situació de certs sectors.

rajoy_mila_gestor

Pel que respecta als altres temes, Rajoy no va saber respondre d’una forma coherent a la situació interna del Partit que actualment es presenta sota els adjectius de “dividit” i “corrupte”. Si algú tenia un poquet de memòria podíem observar certes contradiccions en el discurs, com dir la veritat, negociació amb ETA ect… Evidentment es podria entrar en valoració de moltes altres qüestions, però la conclusió que podem extraure és el desgast de Rajoy, és la incapacitat de presentar-se com a alternativa mentre Rajoy no dimitisca.

Per acabar em quede amb la qüestió formulada per un senyor major a Rajoy, la qual feia referència a l’unió de les forces polítiques, a cooperar de forma conjunta i per lluitar contra la crisi. Ja ho diuen que els millors polítics són al carrer.

Anuncis

Un pensament sobre “Desgastat i en línia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s