Dimitix el cap de l’oposició a Benigànim

Jose Ramón Vayà, actual portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Benigànim, ha presentat la seva dimissió per tal de deixar pas a noves generacions al capdavant del partit

jrprimerplanol

Aquest mati Jose Ramón Vayà, que fora alcalde de Benigànim durant dues legislatures i actualment cap de l’oposició a l’Ajuntament de Benigànim, ha presentat la seva dimissió per motius personals. Jose Ramón ha renunciat al seu càrrec de portaveu, així com a l’escó de regidor al consistori.

Amb aquesta dimissió la nova portaveu del grup socialista serà Inma Pla, i el lloc vacant al consistori serà ocupat per la següent en la llista del PSPV-PSOE en les passades eleccions: Paola Gàmez.

Des de ací volem manifestar el nostre suport a la decisió de Jose Ramón i que creiem que era l’adequada atenent a les circumstàncies. Per altra banda, volem també donar el nostre reconeixement per la bona tasca que va realitzar al capdavant de l’Ajuntament de Benigànim, que sens dubte va ajudar a modernitzar i a democratitzar el nostre poble.

Anuncis

71 pensaments sobre “Dimitix el cap de l’oposició a Benigànim

 1. Mai el PP havera fet un PGOU com el que va fer el PSPV que ens va permetre tindre l’Avinguda de l’Hortisa i contornada, ni el Polígon Industrial, ni tantes obres que van canviar el poble donant-li una prosperitat com mai s’havia vist, una programació cultural i esportiva, que mai va tindre el poble uns comptes sanejats com es va dir en la “auditoria” que es van inventar ells, etc.
  Per tot això i moltes coses més pots estar orgullós de tot el que has fet com a alcalde. Gràcies JR

  1. “La decisió de Jose Ramón de dimitir i que creiem que era l’adequada atenent a les circumstàncie…”
   Quines són les circunstancies:
   -Sentencies judicials…
   -Problemes amb la justicia…
   -Despotisme fustrat…

   i algunes més, que li han fet que les coses eixiren per fi a relluir i hi ha que reconeixer que la cosa se n´ha anat de les mans!!!
   Així de senzill

  2. Si, furtant terrenys i contruïnt a desgrat de tots els propietaris que tenien camps per alli, tant a l´Ortissa com al poligon industrial

  1. ENEMIGO QUE HUYE(EL CANDIDAT NUMERO 7 DE LES PASADES ELECCIONS ALIAS EL PI……….)solana que no ten teres estas agarat per tots els costats

 2. JO EM PREGUNTE: SI HAGUERA GUANYAT LES ELECCIONS, TB HAGUERA PRESENTAT LA DIMISIÓ??? PER DEIXAR A GENT JOVE AL CÀRREC? O SI HAGUERA CONTINUAT PER EMBUJACAR-SE MÉS DINERS???

   1. JOAN ESTAS FENT UN GRAN PAPER PER AL PP.
    TU CREUS QUE TROBARAN ALGUN CANDIDAT A LES PROPERES ELLECCIONS QUE NO COBRE?
    QUE TINDRA QUE ROBAR?
    VIURE DEL AIRE?
    CLAVAT EN EL CAP QUE UN ALCALDE DEU COBRAR, SIGA DEL PP, PSOE O QUI SIGA.
    O ES QUE NIHA QUE PARAR LA MA PER UN ALTRE COSTAT?

   2. Si a mi em pareix molt bé que cobren, pero una cosa raonable. No com el senyor Puchades que et recorde que és l’alcalde que més cobra per hora en tota La Vall d’Albaida, La Costera i La Canal.

    Salutacions

   1. Cuant diue aixo es per que tenia mitja jornada en l’institut per cuidar a sa mare, i el dedicaba a cobrar de l’ajuntament

   2. Gràcies José Ramón per aquestos 8 anys que has treballat pel poble, donan-li una vida que tenía morta,i cambian-lo totalment, gràcies al teu treball i al del teu grup hui tenim el poble que hi ha. Pese a qui li pese a la vista està el que heu fet, i el que opine el contrari es per pura malicsia i rabia de vorer que ells no podràn fer mai el que tú i el teu grup haveu fet per benigànim. Gràcies per tot i en davan a treballar per que el teu partit torne a guanayar a Benigànim.

 3. Gràcies per estar al cap del millor equip de govern que ha tingut fins a la data nostre poble.
  Tant queixar-se la penya del tambor del PGOU i tots han anat a viure allí, o han tret diners venent els solars, gràcies al PSOE tenen les cases que tenen, en cas contrari seguirien sent camps sense cap valor.
  De ser un poble normal passem a ser l’enveja de la Vall, després de vore el canvi que vam tindre.
  Gràcies, i ha treballar que el poble necessita gent progressista i no el que tenim.

   1. Deveres creus que tots han tret diners..
    Jo no estaria tan segur, ja que hi ha gent que va pedre part i altra la va tindre que mal vendre en el seu moment, per si no ho sabies!!!

 4. Espere que en la proxima lejislatura el tingam de nou en la llista de l´esquerra de aquest poble.
  persones com tu han fet possible que Benigàni siga lo que es, i que tinga una avinguda com la que te, un poligon industrial, un centre de dia (per molt que el PP no vullga possarlo en marcha) etc. i lo que es millor, una de les millors practiques que deixes, es el gobernar per a tots els veins del poble, i a mes sense mentires com fa la dreta de este poble, que es igual de cerril com la resta del estat Espanyol.
  Moltes graçies per tot lo que has fet per Benigàni a tu i a la teva familia.

 5. de cor et dic jose ramón que ja podrán passar alcaldes per benigànim que mai ningú farà el que has fet tu pel teu poble, a canvi de rés.

  Encara que moneta ha intentat sempre embrutar la teua imatge i intentar desprestigiar-te, per supost sense haver-ho aconseguit mai, encara que tenia el beneplacit i consentiment de don gorron, estos incompetents no t´aplegaran a tu mai ni a la sola de la sabata.

  El poble així ho reconeix i el teu equip de govern i companys, saps que sempre estem al teu costat per treballar per la gent del nostre poble, sense favoritismes i sense aprofitar-te del càrrec.

  Et done les gràcies per tot el que has fet pel poble.

 6. Ningú farà el que has fet tu pel teu poble, a canvi de rés. JAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJ
  JAJAJAJAJA
  JAJAJAJ.
  No t’ho creus ni tu!!! pregunta pel poble que ha fet en la recalificació de sa casa: que no ha pagat ni un duro ni cedirà un metre!!! això és fer pel poble a canvi de res, PER FAVOR.

  1. algien me puede explicar la caseta buenoentre””””” que hay arriba la rotonda ,de las cabras pasturando antiguo solar del chaperet ,que tiene que cedir por favor eso es lo que se le saca a el alcalde no hablemos de todos los huertos que havia en le pueblo ooooooo el GRAN PASEJE poc citar alguno.

   1. SI,SI,SI, TOT LO QUE TU VUIGUES, PERO SEGONS VOSALTRES TOT ESTA BEN FET; I VA PEDRE LES ELECCIONS?
    OUBRIU ELS ULLS. VA GOBERNAR EN EL PERIODE DE MAJOR CREIXIMENT I RIQUEA DEL SEGLE EN TOTA ESPAÑYA.
    SI DURA CUATRE ANYS MES MOS PORTA A LA RUINA.
    ARA LO QUE FA FALTA ES QUE IXE AIRE DE RENOVACIO TAMBE L´APLLIQUE A L´ESCOLES.

   2. Solana, pedre les eleccions per lamentable que siga es deu més als canvis de tendències ideologiques que si un govern ho fa bé o mal. El exemple més clar el tens en el Camps, tenim la pitjor educació i sanitat de tot l’Estat i mira-lo ahi està…. Spain is different que diuen per ahi…

    Salutacions!

 7. Caram Solana… ara resulta que José Ramon va guanyar i governar durant 8 anys perquè Espanya estava en la flor… sí que has suat, sí, per a arrivar a aquestes conclusions! Què poc trellat! Canvia de discurs i mira’t el melic, començant a explicar (perquè sembla que ho saps tot la mar de bé) les raons per les quals el PP va guanyar les eleccions municipals l’any 2007. Segur que no ens sorprens…
  Fas massa olor a ranci i se’t veu molt el “plumero”. Només que vas a per JR a nivell personal. T’interessa ben poc la política local i que el poble tire o no endavant. La teua missió és… DESTRUIR A JR. Per què serà? Et fa mal el fetge per alguna cosa?
  I ara, a què nassos el teu comentari de que a l’escola també fa falta una aire de renovació? Què té a veure això amb el que amb aquest post estem debatint? Tot odi… i mentre, el poble “paraet” del tot que està. Repartint sous desorbitats, complicant la vida a “alguns” veïns i sense projecció de futur.
  Ale, no menges massa carn que hui no és dia…

  1. DESTRUIR A J.R?
   EL ARTICLE DE LA CAPÇALERA DE QUI PARLA?
   O PARLEM DEL TEMPS?.
   NO ES PREOCUPES QUE CUAN LI FEM EL SOPAR DE HOMENATJE. JO ESTARE PROP DE TU.

 8. Mira VEÍ, jo pense que l’alternància política senta de meravella a qualsevol govern, així que Benigànim necessitava ja el canvi. De igual manera que no ho faran tot bé l’actual govern, també el d’aquestos 8 anys ha tingut errades (molt al teu pesar). T’ha molestat que Solana diguera que estavem en anys de prosperitat i bonança econòmica, i en certa manera te raó. No és el mateix gaudir de subvencions sense problemes que estar esperant sense moltes opcions de que te l’aproven, estem en crisis!! A més a més, dius que l’actual ajuntament està complicant la vida a alguns veïns…que abans no fou així?? tu si que no t’has de mirar el melic i adonar-te que això sempre passa…doncs no plou mai a gust de tots!! Molta gent fou perjudicada per decisions d’eixos anys, aixi que el que te que obrir-se de mires eres tu! Pel que dius que ens preguntem per què va guanyar la llista del 2007?? Estava més renovada, nova gent, varietat d’edat i amb bona formació; reflexaven una oportunitat de canvi front a la caduca candidatura ja de Jose Ramón.
  Però a banda de tot això, crec que aci predomina la ideologia i facen al que facen continuem votant a dretes o esquerres siimplement.

  1. ay mare flipe, o siga que ara en 8 anys era necessari el canvi i en 25 anys de paco no? perque mira que es vau cabrejar prou quan va guanyar el psoe per primera volta, ahi no defensaves el canvi? Tots sabem perque el pp ha guanyat les eleccions, que els vots estan ben comprats i molta gent ben enganyada.
   Clar que el govern socialiste ha fet errades, i clar que estos en faran, no paren de fer-ne per cert, ni de dir mentides ni de ocultar informació, no se si escoltes el plens.
   Respecte a la bonança econòmica, no em vingues ara en tonteries, que si es conseguien subvencions no era per la bona epoca economica, sino perque hi havien ganes de treballar pel poble, o es que en els 25 anys de pacon no estavem be economicament? i damunt eren del mateix partit. Ara no donen diners no per la economia, sino perque no hi ha cap projecte, i els que hi havien ja aprovats com l’auditori, la residencia i el poliesportiu els va parar el pp, i ara no tenim res de res.
   Respecte a lo de que el psoe va perjudicar a molta gent amb alguens decisions, no se si et referirás a la famosa avinguda que tant vos agrada criticar, perque molta gent de la manifestació ara viu alli i han damunt alguns inclus han comprat solars, i gent que ha portat al psoe als jutjats perque volien cobrar mes diners pels seus terrenys resulta que els han tocat menys diners per llei, o siga que els que eren tan lladres resulta que pagaven mes del que la llei obligava.
   I per ultim, aixo de que la llista del pp tenia gent amb molta formació, vinga va!! sols tenien formacio l’alcalde que es mestre, i el regidor d’esports que es llicenciat i amb un master, els altres, que si aficinada a assistir a mitins, que si relacions públiques de discoteques… va per favor!!

 9. prop de nosalters no ,segur pero en les manifestacions que vareu fer de segur que si que anaves(HI DIUS VA GOBERNAR EN EL PERIODE DE MAJOR CREIXIMENT I RIQUEA DEL SEGLE EN TOTA ESPAÑYA)” GRACIES SOLANA”

 10. Clar que va haber riqueça, van camviar la moneda de la peseta a l´EURO i vulgues tu o no els diners negres tenien que eixir d´alguna manera. Com? Edificant i cremant en capritxets, viatjets, soparets i esmortjarets.

  El del bigotet be que ho sabia i va camviar la llei fent que tota Espanya seguera edificable per a major desgracia del pais. Tambe s´ha de dir que el del bigotet va heretar un solar de pais i aixo pese a qui li pese es una veritat pero esclar aixo no li lleva culpes dels seus abusos i pert tambe dels seus afins.

 11. Com vejeu, tant Solana7, anonims i tots els faxes que apareixen en aquest BLOG, que no son mes de un en ca que s´magen en diferens seudonims, lo que pretenen, es que els democrates i progresistes que llejim i participem de aquestes tertulies desviem l´atenciò cap als seus desgavells i mentires,
  No degem ferlos ni cas.

 12. S’amagen en diferents seudonims dius no? I TU QUE FÀS? no t’amagues en seudonim de currante? Mira que eres curt ehhh, dius el que fas. Seràs…

 13. xe,,deixeu les disputes personals i politiques i treballeu pel poble i pal poble,,,de moment i ,,parla un que ha votat al pp local,,,m´han defraudat,,espere que lo que queda de legislatura s´espavilen i fajen tot lo que han promes,,si no,,jo no es torne a votar,,adeu amics

 14. Me gusta mucho leer el rasero que tienen algunos al juzgar las demás opiniones simplemente ya tratandolos de fachas, ni que fueran poseedores de la verdad y solamente son unos meteconsignas del partido o del politico de turno.

  ¿Acaso es delito que una IP sea compartida por varios usuarios? Y en todo caso a esto la que decide es la telefonica y no un o una ignorante que no sabe que al husmear IPs esta cometiendo flagante delito penado con 2 años de prisión en los casos más graves.

  Espero que a las próximas votaciones se haga limpieza general dentro del consistorio y que no repita nadie, que hayan caras nuevas y partidos nuevos en la alcaldia, aunque ya se sabe soñar es gratis en un pueblo en que casi la mitad no se ve con la otra mitad. Menudos “fantasmones” de politicos que tenemos valga la expresión.

  El pleno que hubo ya era una muestra de las payasadas y del “y tu mas” con que se nos destila de un tiempo y no muy cercano de la politica populista con que se nos obsequia a los vecinos. Verguenza ajena siento por el patetismo de esta clase politica que nos representa y lejos de mudar a cambiar a bien la cosa se reviene a más populismo.

  Os recuerdo que muy pronto hay elecciones al parlamento europeo. Yo por si acaso al último que votare sera al PP, ya que de su grupo partio la propuesta de las 65 horas, recordarlo no esta de más.

  1. Bueno, ya pasaron las elecciones europeas y ha ganado el PP.
   Si por mi hubiera sido, hubiera ganado la abstención, ya que tras la decepción de votar a psoe y pp y ver que ningúno sirve para nada, me he abstenido de votar, y hablo, tanto del ayuntamiento de Beniganim como de España.
   Crisis significa cambio, y en Beniganim todo sigue igúal o mucho peor.
   Necesitamos un Obama ya mismo…los que mandan en España son un hatajo de ladrones e inutiles.
   No voten a ningún ladron más, son los mismos perros, pero, con diferente collar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s