Zapatero presenta un nou govern per afrontar la crisi

La crisi econòmica i social ha passat factura al Govern Espanyol, que hui ha renovat quasi la totalitat del govern per tractar de renovar la seva imatge.

nousministres
Gràfic VilaWeb.cat

Era evident que és necessitava un llavat d’imatge, un llavada de cara, sobretot en quant al Ministeri d’Economia que és el que realment ha hagut d’afrontar el gros d’aquesta crisi. Sincerament esperava un canvi més innovador que posar a la senyora Salgado que és quasi ja una veterana, però de totes formes algun aire nou portarà. Per altra banda també crec que era essencial el canvi en el Ministeri de Foment on la figura de Magdalena Álvarez ha sigut un lastre constant per al govern.

No obstant també crec que han hagut canvis menys encertats o si més no sense massa sentit, com per exemple el de Sanitat o Educació. De fet crec que el que s’hauria de haver plantejat Zapatero és l’eliminació sistemàtica de molts ministeris, que a pesar de caréixer de competències i gairebé d’activitat, segueixen consumint fons de l’estat molt valuosos en el moment en que ens trobem.

De totes formes donarem un període de gràcia als nous ministres per tal de que ens demostren quina serà la seva actitud.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s