Més per al mateix…

l’Ajuntament de Benigànim ha tornat adjudicar un nou contracte per valor de 60.000€ a la mateixa empresa que ja adjudicara dos projectes anteriors per valor de quasi 80.000€

contracteauditori
Adjudicació Projecte de Redacció de l'Auditori

Fa uns mesos ja havíem parlat precisament d’aquest tema, i és que l’Ajuntament havia adjudicat el projecte de “Sala d’Usos Múltiples” i la direcció tècnica al mateix contractista. Ambdós tenien un cost de 60.000€ i 20.000€ respectivament.

Doncs bé, l’Ajuntament ha tornat a adjudicar al mateix contractista la redacció del nou futur projecte d’Auditori. Aquest projecte tindrà un cost de gairebé 60.000€ més que s’emportara el mateix de sempre.

El curiós de totes estes adjudicacions és que s’han realitzat per un procediment urgent que lògicament donava avantatges a aquells que estaven informats prèviament i gairebé podríem dir pre-seleccionats per al contracte.

Anuncis

18 pensaments sobre “Més per al mateix…

 1. I aquests son els que dien que no anaven a donar res a dit, el que passa es que ho donen tot a dit.

  I ara segur que ixen els que diuen que l’anterior equip de gobern tambe ho fea, igual estava de mal fet abans com ara pero, cuant estas a l’oposio dius que no ho faras i es el que acabes fent.

 2. Estos senyors de la dreta tenen una afició increible a les denúncies, és a dir, a anar per les males. En cap moment aquesta actuació és ilegal, però si inmoral o si més no curiosa.

  Sabeu el que vol dir un procediment “negociat sense publicitat”?. Pràcticament és un símil de dir: “Vaig a donarliu a qui em done la gana”.

  Salutacions

 3. RES A DEDO NO SE PODIA DAR ,PORQUE ESTAVAN LOS ARQUITECTOS DEL AYUNTAMIENTO, QUE PARA ESO LE PAGABA EL PUEBLO, QUE A HORA LES PAGAN Y NO SE QUE TRABAJO HACEN , SI SE LODAN A LOS SULLOS

 4. No hay huevos por parte del PSOE de denunciar como ha denunciado el PP, que es lo unicpo que sabe hacer formular denuncias, y si el PSOE no denuncia al Moneta y al Gorron, sera porque lo hac bien y legal, y si no a por ellos.

 5. a la vista, no poden denunciar si el pp no els facilita la informació que demanen, et recorde que per a denunciar tens que tindre proves, la pregunta es: si tot es tan legal perque no faciliten la infomació? perque han desaparegut eixos discs durs?

 6. PSOE ataque sense por si tingeu probes, lo unic que saben fer es fester y folclore, que es lo que a la gran DAMA li agrada y al pequeño saltamontes tambe.

 7. Els discs durs no han “desapaegut”. Els han furtat. Furtar es un delicte, i els representants del ajuntament, i creu-me que ho se be son els primers en voler que apareguen.

  En quant a les licitacions…evidentment que s’havia de fer per un metode urgent. El desconeixement de les dades pot donar a equivocacions… que joan sempre interpreta “benintencionadament” (eh, joan?)

  Sabies que el plan zapatero ha de estar acabat el 31 de Aquest any? Dons aixó pareix que ha de ser URGENT. I a ningú del poble se li ha ocultat cap informació. Es pot consultar les empreses que es presentaren i el metode de selecció de les mateixes.

  Despres si voleu malinterpretar-ho alla vosaltres. Pero sapigau al menys per qué es fa cada cosa.

  1. Jo crec, i és tan sols el meu punt de vista, que la construcció d’aquesta Sala mitjançant els diners del Pla d’Inversió Local, s’hauria d’haver adjudicat a alguna empresa local. Més que res per potenciar l’ocupació en el nostre poble que és el que ens interessa de forma prioritària….

   Salutacions

 8. Si no es dona a cap empresa local serà pq les condicions presentades seran molt menors a la resta. El que no poden fer és regalar. Altra cosa serà la subcontractació d’empreses locals (fontaners, electrecistes, ……) per a fer l’obra. Tb contractació de personal per a fer-la (condició indespensable per la subvenció), per tant, l’adjudicari supose que contractarà gent del poble. Així que al fi i al cap, faena per a la gent del poble segur que hi ha.

 9. Si sobretot t´ha faltat acabar de dir ” si tenen carnet o son afins o si tal volta son familia o conegut del qui estiga en al capdavant”.

  Açi o t´alaven i t´alcen o t´afonen i per a mostra la de fontaners i obrers que estan picats amb els de l´ajuntament. Per qué sera?

 10. Si no he dit res del carnet o ser afins, serà pq em referisc a la gent del poble que està a l’atur. No vuigues ara girar les coses (la questió és feina per al poble, encara que a tu ni això t’agrada).
  I per lo dels obrers i fontaners picats amb l’ajuntament, pq no dius noms? que no en sé cap. Supose que abans també hi hauria gent picada amb l’ajuntament del psoe pq no els donaven feina no? o és que ho repartien tot??? no arribaràs a creuret això no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s