Com un sol vot pot marcar la diferència

Segurament alguna vegada us haureu plantejat: I si les eleccions es decidiren per un sol vot? Aquest fet és el que intenta representar la pel·lícula “Swing Vote”


De vegades solem plantejar-nos aquesta qüestió com a motivació per acudir a uns comicis, com una pregunta retòrica que ens fa ser conscients de la possible importància que podria tindre el nostre vot. Una situació de diferència per un vot seria gairebé impossible donada la extensió del cens electoral tot i així no podem dir que estadísticament no siga possible.

Aquesta situació és la que intenta representar la pel·lícula “Swing Vote” (“El último voto” en la versió doblada al castellà). La història ens situa als Estats Units en la jornada electoral, on l’ajustada votació deixa els contrincants a una diferència de un vot. El protagonista de la història pateix un error en la seva votació i per tant te que remetre el seu vot en 10 dies, i en conseqüència serà el vot que decidisca les eleccions. A partir d’ací la maquinària d’ambdós partits es posa en marxa per a convèncer a l’últim votant indecís.

Un film que ens planteja com una clara crítica als interessos polítics. Que ens fa conscients de fins on son capaços d’arribar alguns polítics per a guanyar unes eleccions.

Anuncis

Un pensament sobre “Com un sol vot pot marcar la diferència

  1. Espere que ara es nomene açi la processo de setmana santa de ahir per la nit, que jo vinguent de viatje, cuant es vaig topar amb els cupuruchos i vaig sentir una saeta, al moment vaig pensar que ho posarieu com a noticia perque en mes de 70 anys que beniganim no tenia ninguna cofradía crec que no estaria mal que ja que es actualitat que es tragera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s