El Centre de Dia: La història inacabable

Fa gairebé dos anys que el nou Centre de Dia està construït a Benigànim, però han passat dos anys i l’equip de govern actual no ha sigut capaç de posar-lo en marxa

centrededia

Quasi dos anys ha tingut l’Ajuntament amb el senyor Puchades al capdavant per procedir a l’obertura del Centre de Dia. El Partit Popular ha al·legat a aquest retràs les suposades “irregularitats” comeses per l’anterior equip de govern. Però per si no fora fet suficient el no aconseguir posar-lo en marxa, el senyor Puchades i l’Ajuntament menteix dia rere dia.

Des de el Juny del 2007 en la entrevista a una televisió comarcal, el senyor Puchades es va comprometre a posar-lo en funcionament al finalitzar aquell any. Posteriorment en una sessió plenària el Gener, va tornar a afirmar que s’obriria en Febrer. Després en el ple següent la mateixa història, i en el passat extraordinari tres quarts del mateix. Això no té excusa. El senyor Puchades ha estat enganyant dia rere dia als ciutadans del nostre poble, al igual que ja ho fera amb totes les seves promeses ara oblidades.

Però el pitjor de tot aquest assumpte és que els ciutadans seguim sense saber realment que és el que passa amb el Centre de Dia. Tenim que creure a un equip de govern que menteix cada dia? I la pitjor part se l’emporten sens dubte els majors del nostre poble que segueixen sense tindre un lloc adaptat a les seves necessitats.

Anuncis

21 pensaments sobre “El Centre de Dia: La història inacabable

 1. ESTIC D’ACORD AMB TU. NOMÉS HO OBRIRAN QUAN ESTIGUEN SEGURS DE PODER COL·LOCAR LA GENT AMB CARNET DEL PP O AFINS. ÉS UNA VERGONYA QUE ESTIGA ACABAT I NO DONE SERVICI A LA GENT MAJOR QUE TANT HO NECESSITA, HAVENT D’ANAR-SE’N A ALTRES CENTRES.
  NO TENIM VERGONYA DE VOTAR AL PP EN BENIGÁNIM

   1. Jo no se si està acabat o no, entre altres coses per que PSOE i PP tenen la seua visió particular i partidista.

    El que si que se és el que senyor Puchades HA MENTIT ja que ha donat terminis tres o quatre voltes i no els ha cumplit mai.

    Salutacions!

 2. el centre de dia fins al any que ve no el obriran,per a este any no poden consegir subvencions “y vorem” si per al que ve la consegijen perque com sempre eu fan tot tiranse el temps damunt.

 3. Tranquilos, que para el año de las elecciones municipales, estará terminado y con personas mayores sean del PP como del PP,Y vendran de Valencia a inagurarlo, y en primera fila ya sabemos quien estará.Y volverá a ganar el PP, aunque sea verdad todo lo de Camps.

 4. i que hi hà de l’última putà de l’alcalde al poble??una barbaritat de diners que ens han donat per a salvar de la crisi a molts treballadors del poble que estàn començant a passar-ho realment mal,i a canvi del que s’estalvien minimitzant costos,han contractat a un empressa forastera,i no es beneficiarà cap ganxut d’eixa inversió anti-crisi..o que podría ser-ho.Com va dir l’alcalde…en les vaques loques li va tocar a ell perdre 2 vaques,i ara ens toca a nosaltres…als treballadors del poble.
  Crec que hi hà que fer alguna cosa,i em presente per al que faja falta.Si deveres la gent que opina en aquesta i altres pàgines,pensa el que diu…crec que ara és un bon moment per a demostrar-ho,i demostrar que com a poble tenim dignitat.hi hà que moures,i quedar-se menys en casa cara l’ordinador vegent com fan el que volen amb el nostre poble,i quedant-se parats..deixant la política a banda..el millor sería tancar-se un dia tots els treballadors i afectats a l’ajuntament,o moure alguna manifestació..fer alguna cosa.estic segur que no sería una manifestació a la que no assistiría ningú,com totes les altres.

 5. Vaja vaja ara entenc perque els obrers del poble anaven hui i desde fa unes setmanes calents a l´esmorzar. Ja sabem tots la consigna pepera:

  Capacitat, mêrit i concurrencia.

  Hi ha un punt que es el del cartell, que mira que jo ho trobe massa car (lo menos 1700 i pico d´euros) i em sembla que denota un toc populista més propi de Hugo Chaves a Venezuela.

  S´hagueren estalviat molts millons posant una plaqueta senzilla de 50×50 cm., amb els diners sobrants que els destinaren a la llei de dependência i assumpte arreglat. Obra feta, depenents amb més mitjos i presupostos més ajustats.

  Ara que tinguent al que tinguem, ens tocara esperarnos a vorer lo que tarden en començar les obres sentats.

 6. Respecte al cartell, evidentment és una operació de propaganda innecesària, pero no ho fa sols el Zapatero passeu-se per Gandia o per qualsevol lloc i voreu les seues torretes amb cartell per anunciar hospitals que mai no es construixen.

  En quant a l’adjudicació anava a comentar-ho hui en un post, efectivament no s’ha adjudicat a cap empresa local, si no a una empresa foránea crec que de Moixent.

  Salutacions

 7. Per que al PSOE encara li quedava per pagar una bona suma de diners i la constructora tenia algún “xanxullo” amb els socialistes

  1. I tot això per que no s’aclarix? Els ciutadans volem saber la veritat. Si el PP sap la veritat en ves d’enviar pamfletos de propaganda podria enviar informació i el poble estaria assabentat de les coses.

   Així amb PP i PSOE mireu en quin estat d’informació està la població… també és veritat que ho fan per que els interessa.

  2. no se si faltaria per pagar algo,pero els mobles del centre de dia fa dos anys que els te “varo” al matgasen comprats y pagats pel PSPV

 8. pER A veraz, AIXO QUE DIUS QUE ELS MOBLES ELS TENIA JA DEL PSOE SAPS MASSA QUE ES UNA MENTIDA, NO TENS NI …. IDEA. PER A MI, ERES UNA MALA PERSONA QUE SOLS VOLS DESPRESTIGIAR EL TREBALL DEL PP.

  1. veraz mala persona? perque? quin treball te que desprestigiar si no estan fent res? lo unic que han fet es parar-ho tot. No parlem de desprestigiar que quan el pp estava a l’oposició tot li pareixia mal, i ara quan se li pregunta algo no contesta perque diuen que agilitzen tramits, encara que tots sabem que aixo es ocultació de informació. Els mobles estaven pagats, aixina que no fa falta que t’enfades.

 9. qina llastima tot entre uns i altres casa per agranar i a pagar-ho el poble,,ara que esta el pp al poder,,,i porten dos anys ..digueume que infraestructura de envergadura han fet a Beniganim
  ..la resposta es NINGUNA,no s´enteren de la pel-licula,,xe treballeu pel poble i no per interesos particulars que es lo que esteu fent,,vos vaig votar a vosaltres al pp,,per a vorer si camviaba el poble per a millor ,,perque el psoe local no m´acababa d´agradar,,pero veig que estaba enganyat,,molt bonico ho van fer en els disquets que van repartir el pp local,,a mi de moment m´han defraudat,encara queden dos anys mes,,pero al pas que van..no espere que fajen res,,adeu amics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s