l’Ajuntament adjudica l’obra del “Plan-E” a una empresa de Moixent

l’Ajuntament de Benigànim ha adjudicat de forma provisional l’obra de la Sala d’Usos Múltiples a una empresa constructora de Moixent

plantabaixasum

l’Ajuntament ha adjudicat provisionalment l’obra a una empresa constructora de Moixent per un valor de quasi un milió d’euros. Per tant, les petites empreses de construcció locals queden apartades de la possibilitat de realitzar el projecte finançat amb el Fons d’Inversió Local promogut pel Govern Espanyol. Actuant així l’Ajuntament rebutja la possibilitat de que esta inversió ajudara als aturats beniganins i PIMES locals.

Quant es va anunciar l’obra, personalment ja vaig manifestar que em pareixia fonamental l’adjudicació de l’obra a una de les nostres empreses locals. Principalment per que podia donar més “vida” a petites empreses locals, salvar-les de la fallida i a més crear llocs de treball per a les persones del nostre poble. Amb aquesta decisió l’Ajuntament neutralitza l’efecte local que podia tindre aquesta obra, ja que tant la construcció com la planificació han sigut adjudicades a empreses foranies.

Anuncis

21 pensaments sobre “l’Ajuntament adjudica l’obra del “Plan-E” a una empresa de Moixent

 1. Crec que per fer obra publica nesesites la calificacio adecuada certificada per el Ministeri.
  No se les empreses de Beniganim que tenen esta calificació y si alguna de elles va presentar oferta.
  Lo que está clar es que critiqueu sense probes.

  1. El confirme que si que hi han empreses de Benigànim amb qualificació. Encara que eixe no es el motiu, mirat a vore si el que opina sense proves eres tu

 2. Sense proves? Et puc assegurar que com han dit ja més amunt, si que hi han empreses del nostre poble que s’han presentat i això està en les actes. També et puc assegurar que estes empreses evidentment estaven capacitades per a realitzar obra pública.

  Salutacions!

   1. Encara que foren ofertes menys competitives, no ho se tampoc, la meva opinió és que segueix valent la pena donar-los a empreses locals. l’Objectiu, en aquest cas, és l’ocupació i la liquiditat, no si el projecte és més o menys bonic. I si el nostre propi Ajuntament no dona feina a les nostres empreses i en conseqüència ajuda als aturats del poble no se qui esperen que ho faça.

    Salutacions

  1. EN PAREIS MOLT BE, PERO CONTINUA SEGUENT LA VERSIO DEL PSOE, ALGU HA DEMANAT LA VERSIO AL AJUNTAMENT?
   ALGU SAP LA OPONIO DE L’AJUNTAMENT?
   TOT LO QUE DIU EL PSOE ES VERITAT?
   SEMPRE TENEN RAO ELS DEL PSOE?

   1. T´has parat a llegir la noticia del diari?
    Jo si i els del PP no faciliten totes les dades al PSOE dels afectats i a saber qui sera o seran que no els hagen enviat lo seu a puesto es a dir al jutge.

    Lo que si sé, es que d´un temps a un altre el tema casetes era una xarlota l´aplicació de la llei i ha COSTAT que de fora HAGEN tingut que alçar la veu per posa coto a eixes barrabasades urbanistiques que es feen.

    Si mireu titolars vells, podreu arribar a trobar lo d´aquella organització que es va fer denunciant aquest tema, eren de Gandia i van aplegar a eixir a C9 aixina seria la cosa de negra alli.

   1. De veritat que creus en un Ajuntament que està mentit constantment? Mira’t lo del centre de dia, o els impostos, o la columneta…

    Salutacions

 3. Caseta il.legal, caseta tombá. Sense distinció de color i forta multa a eixos; o tots moros o tots cristians. Pero com sempre i com norma de la casa, començaran per els de esquerres a pagar el pato com sempre i als senyorets i amics dels peperets en diners tot arreglat. Oi que sí, PPuchades?

  Si de fora ja ho dien i ho diuen, que aci es la xicoteta Marbella de la Vall. Que de com un aplegava fea cuatre fonaments i fosat i xalet ja fet amb picina, amb aigua de la SAT que es barata i el sou no donava per a tant.

  Si ja als policies els ha trobat una nova feïna de retratistes i cobradors del frac (Gamez i Vilaplana tindrien que posar-los un canón per eixa competencia deslleial). Darrerre que peguen d´obrers i pintors i ara també als de les persianes.

  XE! Qué fort! Ara va i m´entere de que camviar una persiana es una obra menor; o siga per fer dos forats i posar dos claus per a camviar la persiana desfeta per les pilotaes dels xiquets hi ha que passar per caixa. Juanito, Juanito, Juanito CORLEONE! et tindrem que dirte. axi no te guanyes la gent, guanya la teva butxaca. Ah que sí?

  Ah i res d´un preu igual per a totes les persianes, NO SENYORS! NO! Per metros, com si seguera un pintor el que ho fa. Calculeu les cases que son multiplicades pper les persianes i de mitja a 50 per persiana, el sou de l´aquitecte i l´altre pagat per lo que els quede a d´ells (peperos) de legislatura.

  Necessitem un camvi, un aire nou i no la bufa que hi ha ara. JE JE JE, “vull ser igual a d´ell” deia el tio. Clar volia cobrar igual que el director i com en les escoles no li deixaven arreplegar, ara s´ho cobra de tot el poble i lo fort que la meitat del mateix aplaudint-lo la lladreria.

 4. el qui s’estime els treballadors del poble,,,o siga,al poble,,,que no diga tonteries,tota empresa hasta la mes menuda del poble està qualificada per a treballar quan s’estàn apretant un forat de la corretja a diari…si deveres voleu el bé pal poble no digueu tonteries,i la qualificació per a fer obra pública,no serà més que un permís(si es que existeix,perque jo sé de que parle,i no em sona)al que tots tenim dret,i no es necesita tindre tanks,ni soldats,,,soles gent en ganes de treballar.i si es pels diners em pareix indignant,perque el que sobra..la diferencia…no va a ser precisament per al que ho necesite…eixa inversió es per a crear llocs de treball per a la gent del poble!!i no per a que algun espabilat es plene l panxa jugant al monopoli amb diners que son nostres.per a eixir de esta crisi,que tots sabem qui la provocà.

 5. ok,cal que les empresses siguen calificades,però totes ho haveren solicitat,crec jo..i no crec que per a donar faena al poble estiga tot tan dificil

 6. no vingau en histories de que si les empreses del poble eren mes cares ,ells no miren tant per el poble ,perquè els jornals no sels han baixat,al reves van a pujarsels.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s