El PSPV de Benigànim denuncia possibles irregularitats en els expedients urbanístics

El grup del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Benigànim vol denunciar els obstacles i la falta de transparència de l’equip de govern dirigit pel Partit Popular

ajuntament0

El grup socialista assegura que ha demanat amb insistència documentació relacionada amb els expedients d’infracció urbanística oberts al poble. Aquests expedients haurien sigut enviats per l’Ajuntament a la Secció de Medi Ambient de la Fiscalia, després de que aquesta ho demanara a tots els Ajuntaments, però en canvi no se’ls voldria donar compte al grup socialista dels mateixos.

El PSPV ha demanat fins a tres ocasions diferents la relació d’estos expedients de infracció urbanística que l’Ajuntament ha obert a les casetes de camp construïdes en terreny no urbanitzable: “No ens la faciliten ni responen a la petició que hem formulat per registre d’entrada tres vegades als mesos de gener, febrer i març d’aquest any“.

El PSPV sospita que el govern del Partit Popular encapçalat per Juan Puchades te alguna cosa a amagar en aquest tema. “No ha enviat tots els expedients sancionadors oberts a les casetes de la localitat“, “El amiguisme i la protecció als afins al PP que practica el govern local, que ha obert un expedient en tota regla, en alguns casos, i en altres sols els ha enviat un escrit demanant-los una quantitat econòmica com a sanció, vulnerant així els drets dels ciutadans a una defensa i un recurs davant la situació”. El grup socialista assegura que els expedients enviats ni són tots els que estan, ni estan tots els que són. Amb aquesta situació els socialistes han volgut denunciar els favoritismes que l’Ajuntament realitza als seus afins.

Anuncis

28 pensaments sobre “El PSPV de Benigànim denuncia possibles irregularitats en els expedients urbanístics

 1. segur que a calardo li an fet el expedient en tota regla,y els que pagaven als seus trevalladors per a que votaren al pp o sen anaven al carrer, els an sanciont les mansions. DEMANE una llista publica dels expediens enviats al fiscal,el poble te dret a saber.

 2. La presunció d´inocencia té que prevaleixer, igualment puga ser que hi haja hagut un equicovc de l´ajuntament en algú a l´hora de fer-se el xàlet i lí tinguen que tombar sense tindre culpa. Que aixo últim tambe ha passat, per Alacant en gent anglesa majoritariament.

  Ja pots esperar-te sentat. Nomes ho sabras quan la sentencia siga ferma, a banda que poc despres tot se sabra per els corrillos de gent al vorer les maquines tombant a tort i dret. Pero tranquil en diners torrons, ja que tinguen al que tinguem aixo fara una multeta de varios millonets i assumpte arreglat.

 3. I jo pregunte, les infraccions urbanístiques prescriuen al 4 anys, excepte que estiga construit a sòl protegit, aleshores no es protegit el camí assegador??, que passarà amb la gent tant important del poble i del PP que t’els seus xalets prop d’este camí?, la fiscalia pareix que primer es fixarà en les construccions en sòl protegit, on molts tenen xalets, diguem l’actual sr jutje de pau, l’antic jutje de pau xapero, el sardinero, etc. Només cal anar des del camp de tir seguint el camí assegador i anat trobant-los.

  1. Lo que se fara desde el consistori sera una recalificació parcial d´on hi haja fins ara construit, deixant de banda les obres iniciades. Faran una recaptació extraordinaria de per aixo i tant peperets como consistori contents, uns per el xálet i els altres per les seve butxaque ben plenes.

 4. He vist aquests dies una cosa que em pareix insolita, al carrer 9 d’octubre vaig veure un cotxe amb una pancarta on possava “Devuelveme mi dinero” (Em dona igual qui deu diners a qui)davant una casa, al dia següent vaig passar per alli i veig que hi havien valles i señals que possaven prohibit aparcar per obres. Pero aquesta ocupacio de via publica qui la paga, perque si qualsevol vei ocupa la via publica te que pagar unes taxes la cual cosa em pareix be, pero si per a que no li possen un cotxe amb una pancarta, l’ajuntament possa valles per a dir que va a fer una obra, la cual cosa es mentida, qui paga aquesta ocupacio de la via publica.

 5. Efectivament el que dius és cert, i tot es deu a una certa afinitat de l’Ajuntament amb l’afectat/da. Com tu dius s’han possat unes tanques al·legant obres però el vertader motiu es fer un favor…

  Salutacions!

 6. aixo que digueu si es veritat, em sembla una poca vergonya, cada dia que passa este ajuntament em sorpren mes..a pitjor clar,,i aixo que soc votant del pp,,si deu diners que pague i que si vol possarse davant de sa casa els seus motius tindra,i l´ajuntament este que mantindre al marge dels problemes particulars,si vaig jo o un altre vei del poble , eixe favor o un altre similar ho farien? jo crec que no,,adeu amics

 7. Açò has sigut un engany més, es pensen que som tontos, espere que el PSPV reclame algo d’açò per que ha sigut un engany colectiu per afavorir a una determinada persona

  1. creo que los del PSOE no reclamaran nada,estan muy quietos,deberian empezar a dar mas caña o de lo contrario tenemos PP para años

 8. He esborrat la noticia que ens havia enviat un lector sobre aquest tema, fonamentalment per la impossibilitat de contrastar els fets. De totes formes sembla que per ací hi ha uns quants testics que poden donar la seua opinió…

  Salutacions!!

 9. He leido los comentarios que se han hecho en este apartado.
  1- ELS SARDINEROS, en crisis como estan, y no paran de construir, y no pasa nada.

  2- EL CAMINO ASEGADOR, DEBERIAN HACER LA DENUNCIA Y EL QUE HAYA COGIDO CAMINO QUE SE LO QUITEN, SEA QUIEN SEA.

  1. No sera que el cami eixe l ´hagen ampliat (jo alli no tinc cap xàlet) i per lo tant a “un” o a “alguns” els parega vorer lo que tu dius?
   Com per eixemple una senda de 1,50 m. i s amplie per els 2 costats a 1 metro cadascun o siga que “els amos de les finques” DONEN al cami 1 metre de la seva finca. Ja t´ha quedat clara la cosa?

   Aci en aquest poble i en tots NINGU dona metres del seu terreny sense una rao de pes, ja siga per ampliar el cami, per a que pase el gas o l´aigua etc… SEMPRE rebent a poden ser la seva corresponent INDEMITZACIÓ.
   Ara si lo que tu vols fer es que els camins els fem de doble sentit, la paraula la duu el que porta la vara i ja te dic i t´avance que aci s´armaria lo que no esta escrit. Jo els posaria al igual que hi han dins del poble, les rampetes ja que hi han joves i no tant joves que s´agafen els camins com si foren el circuits de formula1.

 10. sobre el letrero ” QUIERO MI DINERO” si es una persona que debe y mas a la que se refiere, que debe tener dinero, y si es verdad que pague, no tienen porque poner Valla diciendo que van a hacer obra cuando no es así y es mentira. EL PONENTE DE OBRAS DEBERIA DIMITIR POR MENTIR.Ademas hay letreros que insultan pero como el de la valla va a las cenas del PP, le ponen valla y proiben, pero otros letreros de la parte contraria ahi estan.

 11. be reconec q el ajuntament no ha fet be lo de les valles pero el mateix del cartelet q l´aplique tambe per-ha ell que en deu una animalada i aquesta persona de Beniganim no li deu ni un duro ja q ell no ha fet les coses com deu mana aixi q dona igual q siga del pp com del psoe

 12. Joan perque no parleu tambe de la sancio q li varen posar al ajuntament per començar un poligon sense permis de obres de la diputacio? Nomes poseu el q esta fent mal el ajuntament de ara pero el de avans tambe va fer coses mal fetes en el tema urbanistic.

  1. Clar que es van fer coses mal fetes, jo seré el primer que ho critique. Pero ara estàn els senyors del PP que dien Un Ajuntament per a tots.. i ens han enganyat en tots els sentits.

 13. Evidentment resulta dificil de confiar en una persona que el primer que fa és pujar-se el sou quant arriba al poder… és dificil de confiar en algú que porta dient que obrirà el Centre de Dia des de fa un any… és dificil de confiar en algú que diu “mèrit capacitat i concurrencia” i després enxufa a dit…

  En fi podriem seguir…

 14. Joan eres malo.
  Lo primero que dijo fue que iba a ponerse un sueldo, claro esta que a muchos esto no les gusta, pero si fuese yo tampoco quisiera perder mi capacidad economica.
  En cuanto al centro de dia creo que no se ha abierto por que, por parte del PSOE, por mucho que diga que estaba terminado, no tenian nada acabado y mucho por pagar.
  Y sobre la colocacion a dedo no conozco ningun caso.
  Gracias.

 15. Bueno, para mi, puchades es peor que judas, y yo le vote porque estaba asqueado de los otros, pero, con el poco tiempo que lleva, me he dado cuenta que este aún es peor que el anterior.
  Resumiendo…ya no pienso votar más a nadie porque todos me han defraudado en exceso.
  Puchades Judas, DIMITE YA

 16. seria convenient que existira una figura en l’ ajuntament que s’ encarregara de recollir les queixes de la gent del poble, possiblement d’eixa manera s’ adonarien de la bona o mala gestio del personal que actualment esta fent les gestions dels ajuntaments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s