S’ofereixen els llocs de treball per la Sala d’Usos Múltiples

l’Ajuntament i la constructora adjudicatària del projecte finançat pel “Plan-E” del Govern Espanyol, han convocat hui a tots els interessats en un lloc de treball

ajuntament0

Tal i com vam anunciar fa uns dies, l’Ajuntament de Benigànim ha adjudicat el projecte del Fons d’Inversió Local a una empresa de Moixent. Aquesta i l’Ajuntament havien convocat aquest mati a la Casa la Cultura tots els aturats que estigueren interessats per tal d’obtindre un lloc de treball en la construcció.

El que caldrà veure ara és el procés de selecció que seguirà l’Ajuntament, si serà un procés amb bases públiques i transparents, o un procés de selecció a dit encobrida. Així i tot, tal i com vam dir, es desaprofita l’oportunitat d’adjudicar un important projecte com aquest a una empresa local. Açò haguera pogut ajudar a donar liquidibilitat a les constructores locals i conseqüentment a mantenir més llocs de treball. De totes formes ens hem de felicitar ja que al menys els llocs de treball s’ofertaràn, un altra cosa serà com es realitze la selecció.

Anuncis

5 pensaments sobre “S’ofereixen els llocs de treball per la Sala d’Usos Múltiples

  1. Supose que serà una col·laboració entre empresa – Ajuntament. Per que supose i espere, que és tindrà en compte la situació personal de cadascun dels aspirants i no tant el seu curriculum en aquest cas.

   Salutacions

   1. PENSA, PENSA,PENSA…. I NO SUPOSES.
    EL QUE DEMANA UN LLOC DE TREBALL QUINA ES LA SEVA SITUACIO PERSONAL?

   2. Doncs pot ser solter per exemple, o tindre una familia a carrec, o també tindre altres membres en l’atur ect… Crec que hauria de haver una prioritat.

    Però vegent el Mèrit Capacitat i Concurrència famós, ja veig lo que serà.

    Salutacions

 1. Agafaràn a la gent qualificada, perque que jo sapia ,quan fan una entrevista personal no es pregunten per la teva situació personal…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s