Alternatives: Esquerra – Europa dels Pobles

La coalició “Europa dels Pobles” es integrada per Esquerra, BNG, Aralar i altres partits nacionalistes i/o independentistes


La coalició d’esquerres es presenta com a defensora de l’identitat nacional dels pobles d’Europa així com la defensa del dret a decidir de les diferents nacions sense estat a Europa. Diu que Europa ha de defensar la diversitat nacional, cultural i lingüística de la Unió. Defensa una economia que sostenible i més competitiva i actualitze el model d’Estat del benestar, també es presenta com a defensora de l’Europa democràtica que comporte la simplificació institucional i burocràtica, la transparència en els processos de decisió i l’aprofundiment dels mecanismes de participació. Per últim vol una Europa unida amb una política exterior pròpia compromesa amb els drets humans, la cooperació i la solidaritat internacional.

La coalició l’encapçala Esquerra, amb les seues formacions a Catalunya com al País Valencià i les Illes Balears, Bloque Nacionalista Galego i Chunta Aragonesista entre altres. La llista l’encapçala l’històriador Oriol Junqueras d’Esquerra i s’integrarà en el grup d’Aliança Lliure Europea – Verds.

+ MÉS INFORMACIÓ

Anuncis

2 pensaments sobre “Alternatives: Esquerra – Europa dels Pobles

  1. Joan, una xicoteta correccio, es Esquerra Republicana de Catalunya o del Pais Valencia i no Esquerra Republicana sols, ja que eixe es un altre partit que sol anar amb coalicio amb Esquera Unida. Un salut

  2. Tens raó, el que passa és que el partit és “Esquerra” a nivell de Catalunya, País Valencià i Illes Balears. Després segons cada federació ja adopta el nom propi.

    Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s