ETA mata el cap d’una unitat antiterrorista de Bilbao

Ha col·locat una bomba adhesiva als baixos del vehicle de l’agent, de la brigada d’informació del Cos Nacional de Policia. L’explosió s’ha produït a les 9 del matí al barri de Santa Isabel d’Arrigorriaga

h515_eta

L’inspector del Cos Nacional de Policia Eduardo Antonio Puelles García, cap del grup de vigilàncies especials de la brigada d’informació de Bilbao, encarregada de la lluita contra ETA, ha mort aquest divendres a les nou del matí en un atemptat que, segons tots els indicis, ha estat preparat per ETA.

Una bomba adhesiva col·locada als baixos del cotxe de l’agent ha esclatat quan el policia l’ha engegat, en un pàrquing d’Arrigorriaga, la població on vivia.

Quan el cotxe estava cremant i encara no es coneixia la identitat de la persona que es trobava dins del cotxe, totalment calcinat, estacionat en un aparcament al barri de Santa Isabel, ha aparegut la seva dona, que ha alertat que es podria tractar del seu marit.

La vídua de Puelles i un dels seus dos fills han estat traslladats a un centre hospitalari després de sentir l’explosió de la bomba i patir una crisi nerviosa, ha informat l’alcalde d’Arrigorriaga, Alberto Ruiz de Azua.

Puelles, de 49 anys, va ingressar el 1982 al cos de la Policia Nacional. Va arribar a inspector en cap el 2002.

logoavui
Noticia completa
Anuncis

23 pensaments sobre “ETA mata el cap d’una unitat antiterrorista de Bilbao

 1. AVUI? que vol dir? :0 , es vergonyos vorer com en un Pais democratic com este, pasen coses com estes, i mes vergonyos es vorer com partits politics, com ERC i EL BLOC, o culturetes com els de ACPV, pagats en diners publics, en les seues manifestacions fan cantics en favor de grups terroristes con “Terra lliure” i que ningú faja res.
  El meu condol per a la familia de este pobre home.

 2. Avui es el nom d’un periodic editat en barcelona, i traduit al castella vol dir ”hoy”, en la resta del que dius jo no he vist mai cap politic del bloc a favor de terra lliure

 3. Perdona Ritbau, pero que en les manifestacions és cride “Terra Lliure!” no vol dir en cap cas cap suport al grup terrorista que portava el mateix nom. Un altra cosa és que vosaltres ho manipuleu, pero jo al menys eixe crit mai l’entés així, si no com una manera de reivindicar un País Valencià o Catalunya lliure d’ingerències d’altres païssos.

  Salutacions

   1. Veus Ritbau com no saps respectar les opinions ni debatir de forma democràtica i responsable? A més sempre pareix que eres monotemàtic…

    Jo respecte i molt que vosaltres monteu les vostre manifestacions en les banderetes que volgeu, esteu en tot el vostre dret…

    Et seria molt dificil respectar el que pensen els demés? d’Altra forma no fas altra cosa que desacreditar-te a tu mateix…

    Salutacions

   2. Ya, de forma responsable, i debatir de forma no democràtica, y monotemàtica:

    Responsable, aaaha, que tinc que traurer un seguro de responsabilitat civil, per a opinar en el teu bloc.

    De forma no democràtica, aaaha, vamos, que no compartixc les teues idees…ya.

    Monotemàtica, ya, que tens una norma que ho prohibix

 4. Estos malnascuts de l’ETA no se’n adonaran mai que no guanyaran mai la guerra que mantenen contra l’estat espanyol??

  Encara que en el fons de la qüestió estiga la consecució de la independència del Païs Basc, cosa idelògicament tant respectable com la del nacionalisme català, espanyol, valencià, gallec o txetxé, és totalment imperdonable que hui en dia, en ple segle XXI, es tinga que recorrer a la violència física per defensar unes idees, un model d’estat, o el que siga.

  Personalment (encara que Ritbau i els seus colegues no ho entenguen) les meues idees polítiques podriem dir que son bastant semblants a les dels independentistes abertzales, salvant-ne les distàncies, és clar.
  El que mai suportaré (en cap dels significats de la paraula) és que es tinga que emprar la violència contra qui defensa també les seues idees, estiguen o no equivocats uns des de el punt de vista dels altres.

  Qualsevol tipus de nacionalisme (espanyol entre d’altres, que quasi mai penseu que els espanyolistes també sou nacionalistes) és al mateix temps tan respectable com qualsevol altre, i aleshores tant malvat com qualsevol altre si s’intenta imposar a qui no comulga amb ell; sobre tot crec en el respecte per la vida, per les idees i en la força del dialeg i la comprensió.
  ‘Hablando se entiende la gente’ diu un refrany castellà, i sovint les persones ho oblidem, i els malparits de l’ETA crec que no ho han sentit mai.

  Ja m’agradaria veure un Euskadi independent, a veure que farien els de l’ETA aleshores… matar als enemics de la dreta del seu païs per imposar les idees d’esquerres???

  Qui no respecta la vida, siga o no enemic seu política o ideològicament, no es mereix el respecte de ningú.

  Gora Euskadi, si, pero ETA EZ !!!

  El meu recolzament als familiars d’aquest policia mort i a tots els familiars de les víctimes

  1. AAAAAAAA, els espanyolistes, que no sé molt be lo que son, son també nacionalistes, ya, pero, com un frances en França?, com un anglés en Anglaterra?, com un alemany en Alemania?, com un americà en USA? no sé, disme a que et referixes?.

   per lo demés compartixc algunes de les teues opinions (lo dels malnaixcuts 😉 )

   1. I, Joanet, tornant a lo de “Terra Lliure”, SI, si que donen suport al grup terroriste “TERRA LLIURE” en les manifestacions que fan els del BLOC O ACPV, quant criden “vixca Terra Lliure”,
    no es lo mateix “vixca Valéncia” que “vixca EL Valéncia”, a lo millor el manipulaor eres tu 😉

  2. Un espanyoliste es un nacionaliste a Espanya com un valencià al Païs Valencià, com un Català a Catalunya, com un Basc al Païs Basc, com un Bretó a Bretanya, com un Txetxé a Txetxènia, com un galés al Païs de Gales… els nacionalistes són els qui defensen la seua nació/païs/estat, com vullgues denominar-ho, o la idea en si mateix, encara que alguns, per desgràcia massa a sovint, procuren ofegar i aixafar tot el que no comulgue amb la seua idea de païs; o es que no puc sentir-me Valencià però no Espanyol? o es que un Bretó ha de sentir-se per força Francés?

   Jo no intente imposar a cap Espanyol que ho siga de cap i cor, que es senta Francés pel fet que Napoleó i companyia manessin un temps a la península, no?
   Perquè, aleshores, m’hauria de sentir jo Espanyol? Pel fet de que fa anys s’imposà ací una llengua i unes lleis que no eren les pròpies, aixafant (com fan totes les nacions imperialistes) a tot el que significa un poble?

   Perquè s’hauria de sentir Espanyol un Argentí, o un Bolivià, o un Mexicà? Pel fet de que fa uns anys eren part de la corona Espanyola? A que ni t’ho planteges per aquestes nacions?

   Doncs el mateix tractament seria el que jo desitge per al meu poble; i no em vingues en que son coses del passat, que són molt recents: jo encara recorde quan no es podia parlar Valencià en cap institució oficial (ni en l’escola pública del teu propi poble, tota l’educació era en castellà, una llengua que els meus pares no m’ensenyaren a casa mai) i fer-ne ús, inclós en la capital del ‘Reyno’, era signe de que qui ho feia era un pobre ‘inculto, muerto de hambre y de pueblo’… anem anat !!! que ací al Païs Valencià ser i demostrar ser Valencià estava mal vist !!!

   Pregunta-li a algun madrileny si està orgullos de ser-ho i et dirà que si, de segur.
   Jo mire a gent com el Sr. Camps, per posar-ne un exemple, i de vegades em fa vergonya dir que els dos som Valencians; que em pareix molt bé que persones com ell estiguen orgulloses de sentir-se Espanyols, ho entenc i ho respecte, però que em deixen a mi ser Valencià però no Espanyol, que crec que també mereix el mateix respecte.

   O no?

   Salut !!

   1. Ya, tocatelstu, lo que estic apreciant es que et falta molta, pero molta historia que saber, per no saber, no saps, ni lo que es Espanya, si que saps lo que alguns DIRIGENS de Espanya han fet, pero lo que no saps es el perque, ni tampoc saps que ValÉncia sempre ha volgut ser Espanya y Catalunya també, saps les historietes que t’han contat, pero no t’has preocupat en saber si eren verídiques o no “Felip V, mos va llevar els Furs, Espanya opresora” mirat la historia i mira be per qui morien els “maulets” i per que (esta referencia es soles perque es la que més gasteu per a odiar a Espaya, el VOSTRE PAIS per voluntat propia com a valencians, ho diu la hiatoria, i si no, demostram que no es aixina), tu pots odiar a ValÉncia i ser de Benigànim, bueno per poder sentir pots sentir lo que et done la gana. 😉

 5. Tu pots dir el que vullges, però estàs manipulant quant dius que diuen “visca terra lliure”.. per què el que realment es crida és “vista LA terra lliure”.

  Pero donat la falta de respecte que mostres cap a l’opinió dels demés i les teves formes de respondre. Per mi pots donar per acabat aquest debat.

  Salutacions

 6. Joanet, la falta de respecte es teua, per burlarte de tots, quant dius lo que acabes de dir, ¡¡JUAN PON EL VIDEO!! aaah, que eixos videos no estan en “vilaweb” en el “avui” “antiblavers” en el “polinia” o en res que porte un “.cat”, bueno puix no fa falta que els poses, el que vullga vorer con et burles de tots, en el “you tube” ho pot fer.
  “vista LA terra lliure”.
  jajajajajajajajajajaja

 7. Isard, com que no te res que vore? parlem d’un grup terroriste y assesins, q han assesinat a un pobre home, i yo me queixe, que alguns grups politics y culturetes, cada vegà que poden, aplaudixen estos fets, no directament, pero si, fent referencia a un atre grup terroriste, y que damunt están subvencionats en diners publics, lo que pasa es que no vos interesa y per lo tant “ja no té res a veure amb la noticia”.

  “vista LA terra lliure”. jaja, i damunt de pitorreo

  1. Juanito:
   1 el GAV no crida en favor de assesins.

   2 el GAV no viu dels diners ni teus ni meus ni de ningú que no vullga ser del GAV 😉

 8. Clar son ells mateixos els terroristes, posant bombes i perseguint a altres ideologies. que gran exemple i tu els defenses. o qui son els que posen bombes en les seus d’ERPV o fan pintades a les seus del bloc? Aixo no ho consideres terrorisme o com a minim vandalisme¿

  A tu t’agrada molt generalitzar, per que un grup de gent en estelades vullga estar a favor del terrorisme no vol dir que tot l’independentisme siga aixi, al igual que també ni hauran regionalistes sensats. Jo com diu Joan he anat al menys a la mani del 25 d’abril i mai he sentit alli al menys “vista terra lliure” sino “visca la terra lliure”… Però no et dic que pot ser que algunes persones d’estes mateixes ideologies siguen més radicals, de fet radicals i ha a tots els llocs, pero mes enlla d’aixo no ho compartixc. Diferenciem i no generalitzem, el terrorisme es l’enemic de tots.

 9. I qui son els que les fan en la seu del GAV? si es dones conter se les fan entre ells, el GAV mai en favor de assesins, per ixe motiu la banda ETA en alguns comunicats trau, junt a la seua, la vostra esteleda, i no la del GAV. 😉

 10. ja ja ja jo jo jo, yo no estic enfadat, son atres…..els que s’enfaden, sobre tot quant els dius les veritats 😉 , per cert, m’encanten “els pitufos” son blaus 🙂

 11. Per cert, Joan, ya que parlem del GAV, i la noticia la ficares tu, omplinte la boca de satisfacció, recordes lo del correllengua de Gandia? com ha quedat la cosa, ab els que van acusar els teus amics? sería just que ho feres, no creus?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s