És necessari un canvi de síndic en Compromís

Fa dos dies sintonitzava amb l’emissió des de les Corts Valencianes per tal de seguir el debat de política general, eren les 4h i teóricament començava l’intervenció i debat del grup “Compromís pel País Valencià”. Però de sobte la senyora Mònica Oltra puja a la tribuna i ens fa uns discurs buit de sentit i si més no una mica reaccionari. I és que la situació del grup Compromís és totalment injusta per al BLOC, ja que és Iniciativa qui te la síndica de grup a pesar de no haver-se ni presentat a les últimes eleccions.

En canvi, l’endemà sintonitze l’emissió i veig l’intervenció d’Enrir Morera…res a veure amb el discurs extremista i reaccionari de Mònica Oltra. Un discurs ple de propostes i que contrasta ampliament amb altres pronunciats a la càmera. Per això crec que és molt necessàri que el grup Compromís pose les coses en el seu lloc i siga Enric Morera, representat del BLOC, qui siga el síndic del grup.

Us deixe ací per si voleu fer-li una ullada a la primera intervenció d’Enric. Totes les altres les podeu trobar a la web del BLOC.

Un pensament sobre “És necessari un canvi de síndic en Compromís

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s