Ui! Com està el panorama!

El jutge troba indicis de delictes en alts càrrecs del govern de Camps

Pedreira trasllada la part valenciana del cas Gürtel al TSJPV · Rambla defensa la ‘gestió honesta’ del Consell

El jutge que instrueix el cas Gürtel al Tribunal Superior de Justícia de Madrid, Antonio Pedreira, ha trobat indicis suficients de delicte en l’actuació de dirigents del PP valencià amb càrrecs al les Corts. En concret, el jutge diu que els dirigents valencians del PP podrien haver comès delictes relacions amb el finançament il·legal del partit, delicte electoral i delicte de suborn impropi per acceptar regals de la trama corrupta dirigida per Francisco Correa.

És per aquest motiu que Pedreira ha decidit de traslladar la part de la causa que afecta els alts càrrecs del govern de Camps al Tribunal Superior de Justícia valencià.

La decisió de Pedreira arriba pocs dies després de la publicació de la interlocutòria (pdf) del Tribunal Suprem en què s’apunta que el president Camps hauria comès delicte pel sol fet d’haver acceptat vestits. Va ser per aquest motiu que el TS va reobrir la causa contra el president de la Generalitat per un suposat delicte de suborn passiu.

+ Noticia de VilaWeb.cat

Anuncis

2 pensaments sobre “Ui! Com està el panorama!

  1. Noli pasará res a Camps. Mira con al juje Baltasar Garzon si li se pasat, els molitics, y la justisia es una merda,A Garzon EL TENIEN QUE JUSGAR ELS FILLS DE LES PERSONES INVULCRAES EN LA DICTADURA PERQUE ESTOS JUJES SON DE AQUELLA EPOCA, NO POSE A TOTS EN EL MATEIS CABAS, NIAN BONS Y MOLT BONS,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s