Va de finals de sèries

Sembla que s’hagueren posat tots d’acord aquesta setmana tots per emetre finals de sèries de televisió. El diumenge a la nit acabava “Lost” i ahir ho feia “24”. Més polèmica, però, ha alçat el final de Lost. Hi ha qui el considera una estafa i altres que el consideren correcte.

Pel que fa a “Lost” comprenc les dos posicions, tot i que m’incline més per la opció de que mancaven explicacions i el final no ha deixat bon sabor de boca. La majora d’incògnites pel que fa a la existència de la illa i dels fenòmens que allà passaven, han quedat sense resoldre. No sabem si estava ja pensat però el final ha obviat els misteris de la illa i s’ha bastat fonamentalment en la relació personal entre els personatges. Tot i això, tots sabem bé que açò no era el que mantenia a la gent enganxada a la sèrie, si no els misteris de la illa i com finalment es podria trobar una manera de quadrar-ho tot. Per tant, en aquest sentit, crec que efectivament han mancat moltes explicacions d’hores i hores d’episodis que han quedat sense cap tipus de resposta lògica.

I res, hui acabava també la sèrie “24” protagonitzada pel seu personatge més famós “Jack Bauer”, amb un thriller de conspiracions polítiques, militars i demés. Acabava ja en la seua huitena temporada, i amb un llargmetratge pendent per acabar ja definitivament la sèrie.

Així que res, en una setmana ens hem quedat en dos sèries que sens dubte han marcat un temps.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s