Entrevista virtual

Fa unes setmanes en la xerrada de la Facultat d’Economia que vam fer al IES “Les Foies” de Benigànim, jo i el amic Lenitiu, ens vam comprometre per a que alumnes del mateix institut ens realitzaren una entrevista per a un diari que estàn el·laborant. Donat el fet que ens era díficil concertar un dia entre setmana per  fer la entrevista, vam optar per atrevir-nos amb una entrevista virtual per videoconferència.

Així aquest passat dimecres, a les 12h, nosaltres a la Universitat de València, i els entrevistadors a Benigànim, estàvem preparats per a la nostra primera entrevista virtual. Vicent, professor de música de l’institut, s’encarregava d’oferir la infraestructura a l’aula per a la realització de l’entrevista. En la connexió, utilitzant el servei de videoconferència de Google, els alumnes ens podien veure mitjançant una pissarra digital instal·lada a l’aula. Pot ser, segurament, com dèia Vicent, aquesta seria la primera vegada que es realitzava alguna cosa pareguda a l’Institut.

En primer lloc els alumnes van entrevistar al Lenitiu, com a cantautor incipient que és. Ja el dia anterior, ens havien arribat més d’una desena de preguntes que els alumnes amb l’ajuda del professor ens havien preparat. Totes les preguntes, sense excepció, que em van plantejar em van semblar molt interessants i em van ajudar a reflexionar sobre alguns temes relacionats amb la meua tasca com a blogger. Des de la “gran” acceptació d’aquest blog a Benigànim, la qüestió de l’anonimat o no, els comentaris a els nous projectes com “Benigànim Digital”… tot va tindre el seu espai a l’entrevista.

Va ser una molt bona experiència, i per això vull agrair a Vicent pel seu oferiment, i com no, a totes i tots els alumnes que ens van plantejar les preguntes i que també, lògicament, van suportar les nostres respostes. En breu espere que em pugen passar el vídeo en que es va enregistrat tota l’entrevista, així que espere poder mostrar-vos prompte alguna coseta…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s