Un president sense dignitat

Hui coneixíem la desició del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, d’obrir judici oral contra el president Francisco Camps. El jutge que instrueix la causa ha trobat incidis que confirmarien que la trama corrupta organitzada entorn al conegut com “Cas Gürtel”, hauria pagat els vestits que va rebre el president.

Així hui, de nou, les sospites de corrupció a les nostres institucions presideixen els titulars de tots els mitjans de comunicació estatals i fins i tot alguns d’internacionals. El País Valencià, ja és conegut a banda del turisme “de sol i platja” o la paella, per ser un territori on els imputats per corrupció predominen impunement en les nostres institucions. Així, prompte potser tindrem turisme d’interessats en el funcionament de pràctiques mafioses i xarxes de corrupció.

Davant la decisió del TSJV de hui, m’agradaria adreçar-me per una banda a tots els ciutadans i ciutadanes que de bona fe (o no) van donar el seu suport a la llista del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, i per altra banda directament al president Camps.

Ciutadans i ciutadanes valencianes que vau votar una llista encapçalada per una persona imputada per presumpta corrupció. Pot ser, vau donar el vostre suport a Camps per bona fe, creient que pot ser, només era una víctima d’una campanya per apartar-lo del càrrec. Pot ser, vau donar el vostre suport a Camps, perquè l’alternativa del PSOE us semblava encara pitjor. Pot ser, vau donar el vostre suport a Camps, víctimes d’una manipulació mediàtica que distorsiona la vostra percepció de la realitat. Imagine que cadascú tindria els seus motius. Però valencians i valencianes, la realitat és ja molt evident.

En sorgir tot aquest cas dels vestits, Camps ens va dir que no sabia res, que ell mai havia rebut cap vestit, que no coneixia al senyor “Bigotes”… en definitiva que l’home no sabia de què estaven parlant-li. Poc després d’això, coneixiem les famoses gravacions on els caps de la trama Gürtel parlaven directament amb el president Camps, i fins i tot el tractaven de “amiguito del alma”. Després la versió tornava a canviar, i ara Camps treballava amb estes empreses de la xarxa Gürtel, però sense coneixement i sostenia que pagava tots els vestits, però què lamentablement no tenia factura. Pobre home, pot ser havia posat a rentar els pantalons i no havia tret abans les factures. Ara, fa uns dies, de nou la versió torna a canviar, i Camps admet que hauria rebut vestits però només com a president del PPCV i no com a president de la Generalitat. Sincerament, convide a tots els votants del senyor Camps a que m’expliquen com no veuen un engany tan evident.

Ara, al nostre president Francisco Camps, li demanen una fiança de 50.000 euros, que tindrà serioses dificultats per a pagar. El nostre pobre president, segons la seua declaració de bens, només tenia 4.000 euros en els seus comptes corrents, i ara clar, es veurà obligat a demanar un prèstec, hipotecar la casa, o a demanar caritat. Més mentides.

I a vosté, “molt honorable”, no tinc molt més que dir-li. Ha perdut tota la dignitat que li podia quedar com a president, i lamentablement també com a persona. Ha demostrat públicament que no li ha importat mentir als valencians i a les valencianes. Ha demostrat no tindre ni la mínima decència per abandonar el càrrec davant les greus acusacions. Gràcies a vosté, la nostra institució més rellevant, la Generalitat Valenciana, ha estat esquitxada per corruptes i ha deixat de banda el seu paper històric per als valencians. No se com acabarà vosté, ni si serà declarat culpable o innocent, però el que si que se és que vosté ha perdut tota la dignitat que li podia quedar. Ara només li queden dos camins, la dimissió, o seguir desprestigiant el nostre poble.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s