Presumptes irregularitats en la selecció de personal a l’Ajuntament de Benigànim

l’Ajuntament ha “enxufat” a dos persones afines de netejadores, i ha rebutjat totes les altres sol·licituds sense permetre ni reclamar

seleccio_marked
Doc 1: Click per Ampliar

Tal i com va “presumir” el senyor Puchades en la nostra entrevista l’Ajuntament anava a ofertar “públicament” dos plaçes de netejadores per als centres escolars. Pero la selecció no s’ha fet de forma neta, ni justa i a més incompleix certes lleis de regulació. Les dos seleccionades que podeu observar en el document 1 de dalt, una és cosina de l’actual Assesor d’Obres (Pagna) i l’altra te relacions amb el propietari de l’Hotel Real i també manifesta afinitat al PP.

Les altres 46 persones queden descartades sense alegar motius clars, la majoría d’elles amb una puntuació de 0. Podríem relacionar això, en que per al lloc de netejadora l’Ajuntament demanava experiència, pero podem descartar aquesta causa ja que sabem de persones amb experiència i que igualment els han desqualificat amb 0. Per altra banda, a les bases redactades per l’Ajuntament, que us oferirem pròximament, diu clarament: “Que per acreditar l’experiència, serà suficient amb presentar contractes de treball, certificats o documents similars”. Pero ara com a excusa, l’Ajuntament diu que han estat desqualificades per no presentar “la carta d’acomiadament o certificat de l’empresa”, quant a les bases oficials no constava ningúna exigència d’aquest tipus.

seleccio2_marked
Doc 2: Click per Ampliar

Per altra banda en el document 2 que teniu dalt, podeu observar com posa: “Ante la imposibilidad de concedir plazo para la subsanación”. Això es totalment il·legal segons la Llei 30/1992 de Procediment Administratiu Comú:

Aquesta llei contempla que ha d’establir-se un termini de subsanació de deu dies, tal com ve expressat a l’article 71.1 de la llei: “Si la sol·licitud d’iniciació no reuneix els requisits exigits, es requerirà a l’interessat perquè, en un termini de deu dies, resolga les errades o acompanye dels documents corresponents, amb indicació que, si així no ho fera, se li tindrà per desistida la seva petició”.

Podem anunciar, que ja ni han persones desqualificades les quals van a presentar reclamacions i queixes a l’Ajuntament per l’incompliment de la normativa. Des de ací us animem a qualsevol dels afectats o afectades a que defenseu els vostres drets davant aquesta nova actuació de favoristismes a l’Ajuntament de Benigànim.

16 pensaments sobre “Presumptes irregularitats en la selecció de personal a l’Ajuntament de Benigànim

  1. Hola. M’ha sorprés molt el comentari que heu fet d’aquesta noticia. És una acusació molt greu que l’ajuntament haja comés suposades irregularitats en un concurs públic!! Pero bueno, és una cosa relatiment fàcil de demostrar degut a que hi ha una legislació aplicable que es pot vore si s’ha cumplit o no.
    Pero no entenc per quin motiu no es veuen en la llista els noms de la gent, i els de les dos persones sel·leccionades sí?? O només sóc jo el que ho veu borrós?

  2. Lo de les irregularitats es veu clarament aí, i a més ja hi han persones en processos de reclamació a l’Ajuntament…

    Lo dels noms es una decisió que hem pres, les dos seleccionades es veuen per que ara son empleades públiques i per tant tots ho podem saber….

  3. pero no era el psoe el que contractava a dit? puchades va dir en la entrevista de la mk que ara els empleats es selecionen, per formació, merits i concurs o algo paregut. Si ells no miren color. Segur que es que nosaltres no sabem interpretar be la llei, perque ells son cirurgians i la resta som ats, no recordeu?

  4. bé, la veritat és que a l’article d’aquesta noticia també trobe irregularitats.
    Cap al final diu que com a excusa han estat desqualificades per no presentar “la carta d’acomiadament o certificat de l’empresa”.
    Un certificat d’empresa que clarament ací a la pàgina s’ha dit que el demanaven a les bases.
    Aleshores no trobe res extrany, es demanava un certificat de l’empresa.

  5. i no has llegit el que diu la llei? si et falta algun requisit, tens dret a un termini per presentar-lo, cosa que l’ajuntament no ha respectat, perque sino els desmonta l’enxufisme, eixa es la cosa il·legal

  6. Per a l’anòmim de dalt, saps el que vol dir: “Contractes de treball O certificats, O documents similars”. Per a la teva informació, el nexe “O” vol dir una cosa de les dos, no necessariament ambdúes.

    Per altra banda aço no afecta a res a que el no deixar termini de subsanació es totalment il·legal.

  7. no tingueu ni puta idea de el k digeu, i magradaria saber ki a posat isa noticia per a parlar cara a cara en ell, nia persones k necesiten mes ise treball k atres, per diferents motius independentment de la exeperiencia,

  8. Ramon, una faena no es pot donar per tindre mes necesitat o menys que una altra persona, a part de qeu com diu “XEEEEE” com es medix qui te mes o menys necessitat? una faena es te que donar per la formació i capacitació per a la mateixa, si no perquè están les opossicions quan es vol ser funcionari?Si fora aixina, per a una faena es mirarien coses com els bens o els sous dels teus pares o altres familiars, etc… i açò no es donar una beca. Quan tu necessites diners i els demanes al banc, no miren la necessitat que tens, sino les possibilitats que tens de tornar-los.

  9. hem pareix molt fort que els noms de la llista estiguen borrosos, si aquestes dos persones son treballadores publiques, resulta que eixa llista esta PUBLICA a l’anjuntament, per lo que no estaria gens malament que es posaren tots els noms aclarits, o es que resulta que menterat que segons volsaltres aquestes dos persones tenen afinitats al PP pero en la llista borrosa ( que yo ja le vist clara) també hihan persones amb inclus mes afinitats de PP que les dos seleccionades.

  10. Ja he explicat anteriorment lo de la llista, i no es altre motiu que varem decidir que era innecessari públicar aquestes dades personasl, execepte les dos persones que son ara ja treballadores públics.

    Pel que dius, això no te res a veure, supose que les 50 i pico persones que es presentaren no seríen totes del PSOE, ni del PP. Això no és la base de la nostres queixes, la base és la absència d’un termini de reclamació, la demanda de documents no requerits en les bases i la mala baremació dels mèrits.

  11. la plaza del ayuntamiento esta de luto. Un centenar de pajaros se han quedado sin casa y algunos sin familia. Una “poda” que no llego a entender, ni es la epoca, ni la forma en que lo hacen es la correcta. Hace unos años viaje al Japon, alli los arboles son milenarios y saben porque? Porque los cuidan como lo que son , nuestros pulmones, sin ellos no habria capa de ozono, sin ellos no hay oxigeno. Pero se empeñan año tras año acabar con sus vidas. Las podas se hacen con tijeras de bordar y solo aquello que esta seco , la epoca en abril. Pero las hojas ensucian y no hay personal para limpiarlo, esta bien ,la plaza (el suelo) esta limpio, el cielo esta de luto.(lo escribo en castellano,para que todo el mundo lo pueda leer)

Deixa un comentari